Libnet.ro
UNICEF

16:30

Agentiile ONU din Siria au intocmit planuri de urgenta, in cazul unei interventii militare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentiile ONU din Siria au intocmit planuri de urgenta, in cazul unei interventii militare

Agentiile ONU prezente in Siria au intocmit planuri de urgenta, in cazul unei interventii militare, dar doresc sa continue sa furnizeze ajutor umanitar, a declarat ieri sefa operatiunilor umanitare ale Natiunilor Unite, Valerie Amos, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Agentiile ONU din Siria se pregatesc pentru o interventie militara, continuand insa efortul umanitar

Agentiile ONU prezente in Siria au intocmit planuri de urgenta in cazul unei interventii militare, dar vor sa continue sa furnizeze ajutor umanitar, a subliniat vineri Valerie Amos, coordonatoarea.

VIDEO UPDATE Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU / UE sustine si ea un raspuns puternic la atacurile chimice

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP. UPDATE: Ministrii de externe ai UE au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a anuntat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, potrivit AFP.

Secretarul general al ONU: Criza din Siria este ''fara precedent''

Criza umanitara din Siria este fara precedent in istoria recenta, fiind de datoria liderilor tarilor din G20 sa gaseasca o solutie politica in aceasta privinta, a declarat secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, citat de presa ruseasca.

Ministrii europeni de Externe cer un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din Siria

Ministrii europeni de Externe au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, citata de AFP, conform.

Barack Obama le cere membrilor Congresului sa nu inchida ochii la atacurile chimice din Siria.

Barack Obama le-a cerut membrilor Congresului american sa nu inchida ochii la folosirea armelor chimice de catre regimul sirian, sambata, in cadrul alocutiunii sale saptamanale de la radio, relateaza AFP. Noi suntem Statele Unite. Nu putem ramane orbi in fata imaginilor din Siria pe care le-am vazut. ) De aceea le cer membrilor Congresului, din ambele partide, sa se uneasca si sa actioneze pentru a promova lumea in care vrem sa traim, lumea pe care vrem sa o lasam copiilor nostri si .

Ministrii europeni de Externe cer un raspuns puternic la atacurile chimice din Siria.

Ministrii europeni de Externe au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton. Vrem un raspuns clar si puternic, a afirmat Ashton, vorbind despre reuniunea ministrilor de la Vilnius, in prezenta secretarului de Stat american, John Kerry. Ministrii europeni de Externe au salutat, de asemenea, anuntul facut cu o zi inainte de presedintele francez Francois Hollande, potrivit caruia .

Wall Street inchide in scadere pe fondul situatiei tensionate din Siria

Bursa din New York inchide in scadere vineri dupa o sesiune fluctuanta cauzata de evaluarea cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA de catre investitori, pe fondul tensiunilor din Siria: Dow Jones a pierdut 0,10%, iar Nasdaq a cedat 0,03%.

Borbely, despre situatia din Siria: Avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm

Presedintele Delegatiei parlamentare a Camerei Deputatilor, Laszlo Borbely, a declarat, privind situatiile din Siria si Egipt, ca avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm celor care au comis crime impotriva umanitatii, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Uniunea Europeana: Criza din Siria nu poate avea o solutie militara, ci doar una politica

Folosirea armelor chimice este o crima atroce impotriva umanitatii, dar pentru criza din Siria nu poate exista o solutie militara, ci doar una politica, este de parere presedintele Consiliului.

Obama: Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria

Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria, deoarece este in joc credibilitatea ei, a declarat presedintele SUA, Barack Obama, la finalul intalnirii pe care a avut cu primul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )