Libnet.ro
UNICEF

12:45

Agentiile ONU din Siria se pregatesc pentru o interventie militara, continuand insa efortul umanitar

B1 B1,
Agentiile ONU din Siria se pregatesc pentru o interventie militara, continuand insa efortul umanitar

Agentiile ONU prezente in Siria au intocmit planuri de urgenta in cazul unei interventii militare, dar vor sa continue sa furnizeze ajutor umanitar, a subliniat vineri Valerie Amos, coordonatoarea. continuă pe B1

ONU se pregateste pentru o interventie militara in Siria

Agentiile ONU prezente in Siria au intocmit planuri de urgenta in cazul unei interventii militare, dar vor sa continue sa furnizeze ajutor umanitar, a subliniat vineri Valerie Amos, coordonatoarea.

Uniunea Europeana: Criza din Siria nu poate avea o solutie militara, ci doar una politica

Folosirea armelor chimice este o crima atroce impotriva umanitatii, dar pentru criza din Siria nu poate exista o solutie militara, ci doar una politica, este de parere presedintele Consiliului.

Principalele evenimente ale zilei in Siria: Comisia pentru afaceri externe a Senatului SUA a aprobat proiectul unei interventii militare limitate / Guvernul sirian nu si-a schimbat pozitia

Guvernul sirian a declarat ca nu isi va schimba pozitia din moment ce presedintele america a sustine ca puterile internationale nu trebuie sa ramana tacute fata de barbaria din Siria. SUA si Franta incearca sa stabileasca o coalitie de interventie militara pentru a pedepsi regimul lui Assad, acuzat ca a lansat un atac chimic ce a provocat moartea a sute de persoane, la 21 august, langa Damasc, informeaza AFP.

Obama, fata in fata cu Putin la summitul G20 tensionat din cauza situatiei din Siria. Presedintele Camerei Reprezentantilor refuza sa intalneasca o delegatie rusa

Presedintele SUA Barack Obama este asteptat, joi, la summitul G20 de la Saint Petersburg unde va sta fata in fata cu cel mai inversunat adversar al sau privind o interventie militara in Siria, Vladimir Putin. Liderii celor mai puternice natiuni din lume se intalnesc joi si vineri in orasul natal al lui Putin.

Secretarul general al ONU: Criza din Siria este ''fara precedent''

Criza umanitara din Siria este fara precedent in istoria recenta, fiind de datoria liderilor tarilor din G20 sa gaseasca o solutie politica in aceasta privinta, a declarat secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, citat de presa ruseasca.

MAE anunta repatrierea din Siria a 8 cetateni romani si a unui membru de familie de cetatenie siriana

Un grup format din opt cetateni romani si un membru de familie de cetatenie siriana au fost repatriati, miercuri, la cerere, din Siria, informeaza MAE. Diplomatia romana transmite ca demersurile pentru.

Borbely, despre situatia din Siria: Avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm

Presedintele Delegatiei parlamentare a Camerei Deputatilor, Laszlo Borbely, a declarat, privind situatiile din Siria si Egipt, ca avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm celor care au comis crime impotriva umanitatii, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Obama: Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria

Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria, deoarece este in joc credibilitatea ei, a declarat presedintele SUA, Barack Obama, la finalul intalnirii pe care a avut cu primul.

Distrugerile provocate de razboiul civil din Siria depasesc 1.500 miliarde de dolari, iar reconstructia tarii ar costa 73 miliarde de dolari

Distrugerile provocate de conflictul devastator din Siria depasesc 1. 500 miliarde de dolari, iar costurile reconstructiei tarii, daca ea ar incepe acum, s-ar ridica la 73 miliarde de dolari, arata un studiu.

Summitul G20 va fi marcat de criza din Siria si turbulentele financiare din tarile emergente

Summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, care va avea loc joi si vineri, se anunta tensionat din cauza crizei din Siria si a turbulentelor financiare din tarile emergente.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )