Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump neaga ca ar fi dorit ori primit vreun ajutor extern privind alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump neaga ca ar fi dorit ori primit vreun ajutor extern privind alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a declarat marti ca nicio tara nu a incercat sa il ajute sa castige alegerile din noiembrie, dupa ce un inalt oficial ale serviciilor secrete americane le-a spus legislatorilor ca Rusia intervine in votul din alegerile prezidentiale de anul acesta pentru a-l sprijini pe Trump sa castige un al doilea mandat. continuă pe Ziarul Bursa

De DRAGOBETE, Melania si Donald Trump au mers la Taj Mahal: Imagini inedite de la celebrul templu al IUBIRII (VIDEO, FOTO)

Presedintele american Donald Trump a sosit luni dimineata - pentru o vizita de doua zile - in India, unde i-a fost organizata o primire grandioasa, cu o festivitate la uriasul stadion de cricket din Ahmedabad,.

ALERTA in India! Asiaticii se tem pentru Donald Trump...

Donald Trump va efectua saptamana viitoare o vizita in India. Astfel, politistii se tem ca macacii de langa Taj Mahal il vor ataca pe Trump. Autoritatile vor fi inarmate cu prastii ca sa alunge.

Donald Trump Jr. va vana un urs grizzly in Alaska

Donald Trump Jr. a obtinut permisiunea de a vana un urs grizzly in Alaska, potrivit New York Times, citat de Mediafax. Vanatoarea il va costa pe fiul cel mare al presedintelui SUA 1. 160 de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )