Libnet.ro
UNICEF

20:15

Air France si Lufthansa nu mai survoleaza peninsula Sinai, dupa catastrofa aviatica

Antena3 Antena3,
Air France si Lufthansa nu mai survoleaza peninsula Sinai, dupa catastrofa aviatica

Companiile aeriene Air France si Lufthansa au decis ca avioanele lor sa ocoleasca spatiul aerian al peninsulei egiptene Sinai, ca masura de precautie dupa prabusirea acolo a unui avion Airbus A321 apartinand. continuă pe Antena3

Catastrofa aviatica: Air France si Lufthansa nu mai survoleaza peninsula Sinai

Companiile aeriene Air France si Lufthansa au decis ca avioanele lor sa ocoleasca spatiul aerian al peninsulei egiptene Sinai, ca masura de precautie dupa prabusirea acolo a unui avion Airbus A321 apartinand unei companii ruse .

Avion prabusit in Peninsula Sinai: 224 de morti. 100 de CADAVRE, scoase din epava aeronavei. Doborarea avionului, REVENDICATA de Stat Islamic

Un avion de linie rusesc, cu 224 de persoane la bord, s-a prabusit in centrul Peninsulei Sinai. Teroristii Statului Islamic au revendicat doborarea avionului.

Un avion de linie rusesc s-a prabusit in Peninsula Sinai

Un avion de linie rusesc, cu 224 de persoane la bord, s-a prabusit in centrul Peninsulei Sinai, a anuntat sambata biroul premierului egiptean, citat de BBC News Online.

Un avion civil rus, cu 217 pasageri la bord, s-a prabusit in peninsula Sinai

Un avion civil rus Airbus-321, cu 217 pasageri si sapte membri ai echipajului la bord, s-a prabusit astazi in centrul peninsulei Sinai, in Egipt, a anuntat, intr-un comunicat, biroul de presa al premierului egiptean Cherif Ismail, informeaza AFP si TASS.

Avion rusesc cu 224 de oameni la bord s-a prabusit in Peninsula Sinai. Oficial: Aeronava este complet distrusa, toti oamenii de la bord fiind probabil morti

Un avion de linie din Rusia s-a prabusit in Sinai, anunta autoritatile egiptene. La bordul avionului se aflau 217 pasageri, in mare parte turisti rusi si sapte membri ai echipajului. Potrivit unui oficial egiptean aflat la locul prabusirii, aeronava este complet distrusa si toti pasagerii si membrii ai echipajului sunt probabil morti.

Avion prabusit in Peninsula Sinai: 224 de morti

Un avion de linie rusesc, cu 224 de persoane la bord, s-a prabusit in centrul Peninsulei Sinai.

Piata articolelor de lux se indreapta spre cel mai slab an, de dupa colapsul Lehman

Piata globala a articolelor personale de lux se indreapta spre cel mai slab an de dupa 2009, dupa ce combinatia dintre turbulentele de pe pietele bursiere, aprecierea dolarului si diminuarea preturilor la materii prime a afectat cererea de produse de lux, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )