Libnet.ro
UNICEF

16:45

A ajuns sa fie una din cele mai cunoscute femei din America. Motivul este de-a dreptul bizar

Antena3 Antena3,
A ajuns sa fie una din cele mai cunoscute femei din America. Motivul este de-a dreptul bizar

Povestea lui Meagan Simmons nu este una obisnuita. A fost oprita de politisti pentru ca era la volan sub influenta bauturilor alcoolice si a fost imediat arestata. insa fotografia pe care a facut-o in arest. continuă pe Antena3

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a.

O legenda a muzicii rock a murit. Omul care reformat una dintre cele mai cunoscute trupe din lume a fost rapus de cancer

Unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock The Doors, Ray Manzarek, a murit luni in Germania din cauza cancerului, relateaza AFP. Ray Manzarek, care s-a stins din viata la varsta de 74 de ani, l-a.

O legenda a muzicii rock a murit. Omul care a reformat una dintre cele mai cunoscute trupe din lume a fost rapus de cancer

Unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock The Doors, Ray Manzarek, a murit luni in Germania din cauza cancerului, relateaza AFP. Ray Manzarek, care s-a stins din viata la varsta de 74 de ani, l-a.

E una din cele mai celebre domnisoare din Romania. A socat cu aceasta fotografie, care a aparut pe net

Simona Sensual, promotoarea unor vorbe de duh de genul: Mie imi place sa ma imbrac cat mai dezbracata, a socat atunci cand a ales sa se dezbrace complet si in plus sa arate un semn obscen. Dupa ce a facut.

Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, expusa in Baneasa Shopping City

Masinile piklotului de formula unu Mika Hakkinen, au fost aduse la Bucuresti. Sunt doua dintre cele mai rapide masini din lume. Romanii le pot admira de aproape, in centrul comercial Baneasa Shopping.

Subiectele Zilei: Harta maidanezilor din Bucuresti. Care sunt cele mai periculoase cartiere; Condamnat definitiv pentru coruptie, Adrian Nastase tine prelegeri studentilor la drept; Un politician aradean vrea insolventa parlamentara

Cum schimba lumea Revolutia Gazelor de Sist din America. Summit-ul european de ieri a avut pe agenda una dintre cele mai grave probleme. O fotografie cu Angela Merkel la 17 ani, purtand uniforma tineretului comunist, inflameaza campania electorala din Germania.

Tornada din Oklahoma City, printre cele mai puternice din SUA.

Tornadele sunt un fenomen obisnuit in zona Marilor Campii din Statele Unite, dar cea de luni soldata cu cel putin 24 de morti de la periferia Oklahoma City a fost una dintre cele mai puternice, o situatie rar intalnita in orase, afirma expertii, citati de AFP, potrivit Mediafax. Este o tornada de catogoria EF-5, nivelul maxim al clasificarii, cu rafale de vant cu viteze de peste 320 de kilometri pe ora, a declarat pentru AFP Kelly Pirtle de la laboratorul national ce studiaza furtunile cele .

Cele mai CIUDATE bomboane din lume. Tu ai manca asa ceva?.

Bomboane cu ciocolata, cu menta sau cu capsuni? Sunt, desigur, bune, dar cu ele ne-am obisnuit. Exista, insa, in lume bomboane cu gusturi si forme din cele mai ciudate - inclusiv cu aroma de friptura de miel sau spaghetti, potrivit Hugffington Post, care a facut un top al celor mai ciudate bomboane. Japonia conduce in topul tarilor cu cele mai ciudate bomboane, dar si Marea Britanie, Malaesia sau Mexicul au specialitati la care nu ne-am astepta. Publicatia a lasat la o parte bomboanele create .

Geanina Ilies are un corp perfect! Iata ce mananca si ce sacrificii face!

Geanina Ilies, considerata una din cele mai frumoase femei din Romania, are un corp perfect. Proportiile sunt perfecte, musculatura este tonifiata, nu are nici pic de celiulita iar cu zambetul ei poate fermeca pe oricine. Superba bruneta are insa si grija de aspectul ei fizic. Iata ce face zi de zi. Continue reading .

Fashionistele au cucerit lista celor mai puternice femei din lume

Topul anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de Forbes, cuprinde numele a opt femei din industria modei. Spre deosebire de acum cativa ani, moda isi impune cu succes reprezentantele intr-o lista dominata, de cele mai multe ori, de nume consacrate si mostenitoare celebre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )