Libnet.ro
UNICEF

11:15

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

B1 B1,
Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile. continuă pe B1

Actiune de amploare a DNA: Perchezitii la 4 spitale din Capitala. Prejudiciul in dosar, de 2,6 milioane de euro (VIDEO)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac joi dimineata perchezitii la 4 spitale din Capitala. Prejudiciul in acest dosar se ridica la 2, 6 milioane de euro, arata B1 TV. Spitalele vizat sun.

UPDATE. Protest al agricultorilor in parcul Izvor din Bucuresti. Ce revendicari au oamenii

Agricultorii protesteaza, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. Traficul in zona este restrictionat.

UPDATE. Protest al agricultorilor in parcul Izvor din Bucuresti

Agricultorii protesteaza, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica. Traficul in zona este restrictionat.

Protest al Agricultorilor, marti, in parcul Izvor din Bucuresti

Agricultorii vor protesta, marti, in Parcul Izvor din Bucuresti, in intervalul orar 12. 30, Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica.

Politistii din Capitala care au lovit un tanar incatusat, trasi la raspundere: Li s-a deschis dosar penal

Politistilor din Capitala, care au lovit un tanar incatusat, li s-a deschis dosar penal. De asemenea, si Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania s-a autosesizat si vrea ca.

Umilita la scoala! O eleva din Capitala a fost batuta si dezbracata in fata clasei de patru colege

Caz socant la Scoala Generala nr. 149 din Capitala. O eleva de clasa a VI-a a fost batuta si dezbracata de patru colege, pentru ca a refuzat sa se uite la un film pentru adulti.

Scene de groaza intr-o scoala din Capitala! Eleva de clasa a VI-a, batuta si dezbracata in clasa, sub privirile colegilor

O eleva de clasa a VI-a de la Scoala Generala nr. 149 din Capitala, a fost batuta si dezbracata de patru colege, dupa ce a refuzat sa se uite la un film porno, potrivit libertatea. ro. Dupa ce a refuzat.

Pentru EURO 2016, francezi au o aplicatie ce anunta amenintarile teroriste

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016, s-a aflat si dezvoltarea [].

Principala nemultumire a colegilor din Educatie este legata de termene

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat astazi, dupa intalnirea Consiliului National Tripartit, ca principala nemultumire a sindicatelor din Educatie este legata de termenele de la care ar urma sa fie aplicate corectiile financiare si nu de principiile pe care le vizeaza ordonanta privind salarizarea bugetarilor.

Perchezitii DNA la patru spitale din Capitala

Procurorii DNA fac perchezitii la patru spitale mari din Bucuresti, intr-un dosar privind achizitii publice. Prejudiciul in acest caz este estimat la peste 2,6 milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )