Libnet.ro
UNICEF

21:01

EURO 2016, prezentarea Grupei E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia

Adevărul Adevărul,
EURO 2016, prezentarea Grupei E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia

Probabil cea mai talentata generatie din istoria fotbalului belgian vine la Euro 2016 hotarata sa faca un turneu final perfect. De altfel, Belgia este clasata pe locul 2 in ierarhia FIFA. continuă pe Adevărul

EURO 2016, prezentarea Grupei C: Germania, Polonia, Ucraina, Irlanda de Nord

Germania este, fara indoiala, una dintre echipele cotate cu sanse mari la castigarea trofeului european. Tripla campioana europeana nu mai inspira aceeasi forta ca in urma cu doi ani, cand a castigat Cupa Mondiala din Brazilia.

EURO 2016, prezentarea Grupei F: Portugalia, Islanda, Austria, Ungaria

Exceptandu-l pe Cristiano Ronaldo, Portugalia nu are cine stie ce staruri, dar este o echipa care poate surprinde. Lusitanii sunt foarte buni la fazele fixe, unde fundasii centrali Pepe si Bruno Alves apar cu lovituri de cap puternice si precise.

EURO 2016, prezentarea Grupei D: Spania, Cehia, Turcia, Croatia

Spania este castigatoarea ultimelor doua editii ale Campionatului European si, chiar daca a schimbat destul de mult liniile, este una dintre favoritele intrecerii din Franta.

EURO 2016, prezentarea Grupei B: Anglia, Rusia, Slovacia, Tara Galilor

Intr-un Campionat European cu 24 de echipe si multe grupe slabe, Anglia a nimerit intr-una mai echilibrata, alaturi de Rusia, Slovacia si Tara Galilor.

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres.

VIDEO CE de Fotbal: Batalia imnurilor - De la Simply Red, E-Type si Nelly Furtado si pana la David Guetta (Euro 2016)

David Guetta si Zara Larsson This One's For You) vor canta imnul oficial al Euro 2016, competitie care se va desfasura in Franta, intre 10 iunie si 10 iulie. La ultimele editii, organizatorii au dat o mare importanta melodiei care a reprezentat turneul final european, dorind ca aceasta sa fie una cat mai apreciata de suporteri si sa ramana cat mai mult timp in mintea microbistilor. Intra in material pentru a asculta imnurile Euro incepand din 1992, de la editia gazduita de Suedia.

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal organizat in Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3305 seconds )