Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ajutoare de stat de 100 milioane euro pentru sprijinirea investitiilor energetice din surse regenerabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ajutoare de stat de 100 milioane euro pentru sprijinirea investitiilor energetice din surse regenerabile

Autoritatile vor sa aloce peste 100 milioane euro pentru o schema de ajutor de stat avand ca obiectiv sprijinirea investitiilor destinate promovarii productiei de energie din surse regenerabile mai putin exploatate, respectiv biomasa, biogaz, geotermal, se arata intr-un proiect de Hotarare de Guvern, publicat, ieri, pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene MFE). continuă pe Ziarul Bursa

PC Garage estimeaza afaceri de peste 45 milioane euro pentru 2016

PC Garage , unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, estimeaza o cifra de afaceri de peste 45 milioane euro, crestere de circa 30% fata de anul trecut.

Quin va ajunge la investitii de 100 milioane euro, la Brasov, anul viitor

Germanii de la Quin se asteapta ca anul acesta sa atinga o cifra de afaceri de aproximativ 90 de milioane de euro.

Apeluri de proiecte de 5 milioane euro pentru Bucuresti-Ilfov si 7 regiuni mai putin dezvoltate

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a deschis ieri apelurile de proiecte pentru Sprijin pregatitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locala SDL) - orase/municipii cu populatie de peste 20. 000 locuitori, pentru 7 Regiuni de Dezvoltare regiuni mai putin dezvoltate) si Regiunea Bucuresti-Ilfov.

Wizz Tours are o reducere de 100 euro pentru vacante: cat dureaza si cum o poti obtine

Wizz Tours, agentia de turism a companiei aeriene low-cost Wizz Air, implineste trei ani de la lansare si ofera astfel o reducere de 100 de euro pentru pachetele de vacante de pe site prin folosirea codului HAPPY100.

Sume alocate de MAE romn pentru dezvoltarea altor state: 6 milioane euro n 2016

Membru al Uniunii Europene, Romania ajuta alte state sa se dezvolte. O serie de contributii vizeaza ajutor pentru Republica Moldova. De exemplu, unul dintre proiectele mari de infrastructura a vizat refacerea gradinitelor in Republica Moldova 23 milioane euro).

daucy Romania isi mareste gama de produse si vizeaza afaceri de 3,5 milioane euro

Daucy Romania, parte a grupului francez cu acelasi nume si unul dintre principalii jucatori pe piata legumelor conservate, a lansat doua game de produse noi si vizeaza afaceri de 3,5 milioane de euro pentru 2016, in crestere cu 6% fata de anul.

Indicii in crestere, pe fondul unei lichiditati de doar 1,58 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 7 milioane de lei 1,58 milioane euro), mai mic decat vineri 7 milioane euro).

Desi BVB a fost inclusa in watchlist-ul FTSE Russel, indicii au scazut, pe fondul unui rulaj de 7 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 31,54 milioane de lei 7,08 milioane euro), mai mare decat joi 4,01 milioane euro).

Cea mai sigura parcare de TIR-uri din Europa de Est, construita in Timis. A costat 5 milioane de euro

O firma din Lugoj Timis), in care este actionar si fiul marelui industrias interbelic Max Ausnit, a obtinut o finantare europeana de cinci milioane de euro pentru realizarea unei parcari securizate pentru camioane. in cadrul proiectului actuala parcare, construita din bani proprii in 2012, va fi modernizata si extinsa. in urma investitiei, parcarea pentru camioane de la Lugoj va fi cea mai sigura din Europa de Est.

Proprietarul Louis Vuitton va cumpara Rimowa pentru 640 milioane euro

LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton va cumpara o participatie de 80% din Rimowa, producatorul de valize de lux, pentru 640 de milioane de euro, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )