Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sinaia: Masuri de urgenta pentru prevenirea raspandirii SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil

Hotnews Hotnews,
 Sinaia: Masuri de urgenta pentru prevenirea raspandirii SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta CLSU) al orasului Sinaia a decis sambata implementarea imediata a unor masuri suplimentare de prevenire a raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil, anunta Primaria intr-un comunicat de presa, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, edilul Vlad Oprea a solicitat suplimentarea efectivelor de jandarmi, jandarmi montani si politie pentru asigurarea respectarii masurilor sanitare la Cota 1000, 1400, 2000, in Valea Soarelui si Valea Dorului. CLSU a mai decis sa trimita o solicitare pentru sprijin catre Garnizoana Predeal - Batalionul 21 Vanatori de Munte. continuă pe Hotnews

Masuri de urgenta pentru prevenirea raspandirii SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta CLSU) al orasului Sinaia a decis sambata implementarea imediata a unor masuri suplimentare de prevenire a raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2 in zonele aglomerate ale domeniului schiabil, anunta Primaria, conform Agerpres.

Romania monitorizeaza corespunzator operatiunile bancare pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii terorismului (raport)

Romania se numara printre tarile care aplica in practica legislatia Consiliului Europei in privinta monitorizarii operatiunilor bancare pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii terorismului, releva un raport care a fost facut public miercuri la Strasbourg, noteaza Agerpres. Mai exact, raportul Consiliului Europei evalueaza modul in care statele semnatare ale Conventiei de la Varsovia privind spalarea banilor si finantarea terorismului monitorizeaza operatiunile bancare in scop de preventie. Conform raportului, majoritatea tarilor, desi cu diferente semnificative, ofera un instrument specific autoritatilor competente pentru a monitoriza operatiunile bancare derulate prin unul sau mai multe conturi identificate. Raportul incurajeaza autoritatile de la Bucuresti sa continue in aceasta directie.

Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, 19 decemrbie, ca municipalitatea va acordaun ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Nicusor Dan promite mai.

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, ca municipalitatea va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens, scrie Agerpres. Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. in acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

Guvernul italian a anuntat noi masuri restrictive pentru perioada sarbatorilor de sfarsit de an

Guvernul de la Roma a anuntat ieri masuri de carantina la nivel national pentru sarbatorile de sfarsit de an, dupa ce expertii au avertizat ca Italia continua sa se confrunte cu un risc ridicat de contaminare cu noul coronavirus, transmite dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )