Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alba Iulia: Peste 60 de nuntasi au ajuns la spital cu intoxicatie

România Liberă România Liberă,
Alba Iulia: Peste 60 de nuntasi au ajuns la spital cu intoxicatie

Peste 60 de persoane care au participat la o nunta la un local din apropiere de Alba Iulia au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara dupa ce ar fi consumat preparate alterate servite la petrecere, printre cei care au avut nevoie de ingrijiri medicale fiind si mirii. continuă pe România Liberă

Sentinta finala in jaful de la o casa de schimb din Alba Iulia: inculpat italian condamnat la 9 ani de inchisoare

Curtea de Apel Alba Iulia pronuntat decizi definitiva in dosarul jafului de la casa de schimb valutar Prima Exchange din Alba Iulia, produs in 2010. Cetateanul italian Giovanni Granieri 39 de ani) va executa 9 ani si 6 luni de inchisoare pentru talharie si uz de fals, pedeapsa care include si o condamnare anterioara pentru tentativa de omor.

FOTO VIDEO Studenti americani pe urma zeului Mithras la Alba Iulia

Noua studenti din SUA si Canada, 2 din Ungaria si 10 din Romania participa timp de 5 saptamani, la Alba Iulia, la un program de cercetare intr-un sit arheologic de top la nivel european. Este vorba despre un templu al zeului Mithras, descoperit apropierea Cetatii Alba Carolina.

Zeci de persoane din Alba si alte judete internate in spital cu toxiinfectie alimentara dupa o nunta

Zeci de persoane din Alba si alte judete au ajuns la spital in acest weekend, cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la o nunta organizata intr-un local langa Alba Iulia. Acestea au manifestat simptome ale afectiunii si s-au prezentat la urgente, unii dintre pacienti fiind ulterior internati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )