Libnet.ro
UNICEF

23:15

ALDE da in judecata Facebook. Care e motivul si ce suma este ceruta drept daune morale

Antena3 Antena3,
ALDE da in judecata Facebook. Care e motivul si ce suma este ceruta drept daune morale

Organizatia Judeteana ALDE a anuntat joi seara ca a chemat in judecata Facebook, la Judecatoria Sibiu, acuzand faptul ca aduce prejudicii campaniei electorale a candidatului la Presedintie Mircea Diaconu. continuă pe Antena3

ALDE Sibiu da in judecata Facebook pentru ca ar aduce prejudicii campaniei lui Mircea Diaconu

Organizatia Judeteana ALDE a anuntat joi seara ca a chemat in judecata Facebook, la Judecatoria Sibiu, acuzand faptul ca aduce prejudicii campaniei electorale a candidatului la Presedintie Mircea Diaconu prin blocarea paginii de socializare a formatiunii politice, informeaza Agerpres.

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

A incalcat legea timp de 20 de ani. Ministrul propus la Dezvoltare, somat de Primaria Focsani sa-si plateasca taxele. Suma este uriasa

Ministrul propus al Dezvoltarii, Ion Stefan, este somat de Primaria Focsani sa isi plateasca taxele pentru casa de 94 de metri patrati pe care o detine. intr-un comunicat semnat de Biroul de Presa al Primariei Focsani se precizeaza ca deputatul are datorii de peste o jumatate de lei vechi. Ministrul propus la Dezvoltare, somat de .

Oana Zavoranu cheltuie o avere la saloane, lunar. Suma este absolut halucinanta

Oana Zavoranu este cunoscuta pentru controversatele comentarii pe care le face in legatura cu asa-zilele vedete din lumea mondena autohtona, dar si pentru excentricitatile sale. Cat cheltuie vedeta la saloane? Oana Zavoranu cheltuie o avere saloane Dupa moartea mamei sale, s-a ales cu o mostenire babana. Banii i-a investit si asa a ajuns la venituri .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )