Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alegeri europarlamentare 2019: Zeci de sectii de votare in plus pentru diaspora, unele in biserici

Adevărul Adevărul,
Alegeri europarlamentare 2019: Zeci de sectii de votare in plus pentru diaspora, unele in biserici

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a publicat Lista sectiilor de votare din strainatate la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din 26 mai 2019. Spre deosebire de alte alegeri, la care a iesit scandal din cauza cozilor la unele sectii, acum guvernantii par a se fi intrecut pe sine. Sunt 441 de locatii unde se poate vota, printre care multe biserici. continuă pe Adevărul

Alegeri europarlamentare 2019: Zeci de sectii de votare in plus pentru diaspora, unele in biserici

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a publicat Lista sectiilor de votare din strainatate la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din 26 mai 2019. Spre deosebire de alte alegeri, la care a iesit scandal din cauza cozilor la unele sectii, acum guvernantii par a se fi intrecut pe sine. Sunt 441 de locatii unde se poate vota, printre care multe biserici.

Alegeri europarlamentare - 441 de sectii de votare in strainatate; 76 de sectii, in Italia: Ministerul de Externe: Este un numar record de sectii

Romanii din diaspora vor putea vota la alegerile europarlamentare din 26 mai in 441 de sectii deschise in afara tarii. Ministerul de Externe spune ca este un numar record de sectii de votare, in comparatie cu alegerile anterioare pentru Parlamentul European, din 2014 si 2009, cand au fost deschise 190 de sectii.

29 de sectii de votare pentru romanii din Marea Britanie la europarlamentare. Unde se afla acestea

Ambasada Romaniei din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlanda de Nord a transmis vineri ca va organiza 29 de sectii de votare la alegerile europarlamentare din 26 mai, acestea afandu-se la sediile misiunilor diplomatice si birourile consulatelor.

Autoritatile indiene amenajeaza o sectie de votare in jungla pentru a-i oferi posibilitatea unui calugar sa voteze

Autoritatile indiene s-au deplasat aproape 70 de km prin jungla saptamana aceasta, pentru a se asigura ca un barbat in varsta de 69 de ani, considerat sfant, are sansa sa voteze, scrie Reuters.

Guvernul a adoptat cifrele de scolarizare pentru anul scolar 2019 2020. Cate locuri sunt pentru liceu si cate pentru scoala profesionala

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri cifrele de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar si superior de stat, in anul scolar/universitar 2019 2020. Ministerul Educatiei arata ca a distribuit locurile pentru invatamantul preuniversitar pe baza proiectelor planurilor de scolarizare elaborate de fiecare inspectorat scolar pentru unitatile de invatamant cuprinse in reteaua scolara judeteana si a municipiului Bucuresti. Astfel, pentru invatamant liceal de zi vor fi 134. 000 de locuri, care este media locurilor ocupate in ultimii 3 ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )