Libnet.ro
UNICEF

22:15

ALEGERI LOCALE 2016.Marian Vanghelie, candidatul PDS la Primaria Sectorului 5: Am votat pentru incredere

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016.Marian Vanghelie, candidatul PDS la Primaria Sectorului 5: Am votat pentru incredere

Marian Vanghelie, candidatul Partidului Dreptatii Sociale la Primaria sectorului 5,a votat, duminica, la o sectie de la Colegiul National Cantemir Voda. Dupa ce a iesit din sectie, Vanghelie a declarat ca poporul roman are nevoie de incredere in politicieni. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Vanghelie, locul doi la Sectorul 5: Eu cred ca am castigat

Marian Vanghelie, cel despre care primele sondaje arata ca a pierdut alegerile in Sectorul 5, sustine ca de fapt le-a castigat.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusior Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei: Am votat pentru un Bucuresti necorupt

Nicusior Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei a venit sa voteze la Scoala 279 din Capitala, in jurul orei 10.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TARGU MURES. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TARGU MURES. Cine ia PRIMARIA TARGU MURES

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TARGU MURES Candidatul independent la Primaria Targu Mures Soos Zoltan a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a elaborat un plan de actiune pentru tineret,.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, fost candidat al PNL: Romanii au sanctionat - prin absenteism si vot negativ - sistemul politico-economic

Fostul candidat liberal la Primaria Capitalei Marian Munteanu afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca bucurestenii, si nu numai ei, au dat un vot de blam la alegerile locale de duminica.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Oprisan, acuzat ca i-a dat afara cu politia pe observatori din sectiile de votare

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, i-a dat afara cu politia pe observatori din sectiile de votare, acestia fiind dusi, potrivit spuselor liberalului, in sectiile de politie.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 IASI. Cine a castigat Primaria Iasi

PMP Iasi solicita interventia Corpului de control al premierului Dacian Ciolos pentru a verifica situatia Regiei Autonome de Transport Public, cu precadere modul in care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TIMISOARA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TIMISOARA

Noua candidati la Primaria municipiului Timisoara au raspuns intrebarilor AGERPRES referitoare la prioritatile imediate ale orasului si proiectele pentru.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRASOV. Cine a castigat Primaria Brasov

Un numar de 15 candidati, 10 din partea formatiunilor politice si cinci independenti, care s-au inscris la Biroul Electoral Municipal in cursa pentru functia de.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Vanghelie a votat pentru incredere

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat duminica ca a votat pentru incredere, intrucat poporul roman are nevoie de incredere in politiceni si.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA TARGU MURES. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA TARGU MURES. Cine ia PRIMARIA TARGU MURES

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 TARGU MURES Candidatul independent la Primaria Targu Mures Soos Zoltan a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a elaborat un plan de actiune pentru tineret,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )