Libnet.ro
UNICEF

14:30

ALEGERI LOCALE 2016. Prima cerere de demisie a conducerii PNL, in urma scorului dezastruos la alegeri

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Prima cerere de demisie a conducerii PNL, in urma scorului dezastruos la alegeri

Deputatul PNL Theodor Paleologu a afirmat duminica seara ca actuala conducere lamentabila a PNL trebuie sa plece dupa dezastrul de la Bucuresti, calificand declaratiile anterioare ale liberalilor Cezar Preda si Alina Gorghiu despre Nicusor Dan drept nerusinate imbecilitati. continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA

Candidatii PMP si PNL la fotoliul de primar al municipiului Suceava in alegerile locale din 5 iunie au raspuns la intrebarile privind pentru rezolvarea problemelor.

ALEGERI LOCALE 2016. Prima reactie a Gabrielei Firea, noul primar al Capitalei

Imediat dupa anuntarea primelor exit poll-urilor, la ora 21. 00, castigatoarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, cu 42% din voturile bucurestenilor, Gabriela Firea a primit trei trandafiri de la presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a felicitat-o pentru victorie.

Alegeri locale 2016 Satu Mare. Adrian Cozma, PNL: Am votat pentru un oras de care sa fiu mandru

Candidatul liberal Adrian Cozma a fost primul care s-a prezentat la urne. Acesta a fost insotilt de sotia sa. Adrian Cozma a declarat ca a votat pentru a avea pe viitor un oras de care sa poata sa fie mandru.

ALEGERI LOCALE 2016. Politicienii la vot: ce declaratii si promisiuni au facut in fata camerelor

Premierul Dacian Ciolos, copresedintele PNL Vasile Blaga, candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, si candidatul MP pentru sefia Bucurestiului, Robert Turcescu, sunt printre politicienii care si-au exprimat preferintele la alegerile locale, duminica dimineata.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA SUCEAVA. Cine castiga ALEGERILE LOCALE la SUCEAVA

Candidatii PMP si PNL la fotoliul de primar al municipiului Suceava in alegerile locale din 5 iunie au raspuns la intrebarile privind pentru rezolvarea problemelor.

Alegeri locale 2016. Prima experienta a votului, traita de tinerii proaspat majori

Pentru foarte multi tineri din Romania au intrat pentru prima data intr-o sectie de votare la alegerile locale 2016. Cativa dintre ei au vorbit deschis despre prima experienta a votului pe care au trait-o.

Alegeri locale 2016. Reprzentantii PNL: Vioara I in Craiova va fi PNL-ul si este inceputul sfarsitului pentru PSD

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primaria Craiova, a pierdut alegerile pentru ocuparea fotoliului de edil.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Reactiile politicienilor. Ce spun co-presedintii PNL despre victoria lui Boc si principalul contracandidat al primarului

Daniel Buda si Marius Nicoara, co-presedintii PNL Cluj, au dat scurte declaratii de presa dupa ce s-a dat publicitatii exit-poll-ul IRES in care Emil Boc era dat castigator cu 69,1%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )