Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alegeri locale 2016. Reprzentantii PNL: Vioara I in Craiova va fi PNL-ul si este inceputul sfarsitului pentru PSD

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Reprzentantii PNL: Vioara I in Craiova va fi PNL-ul si este inceputul sfarsitului pentru PSD

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primaria Craiova, a pierdut alegerile pentru ocuparea fotoliului de edil. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Prima cerere de demisie a conducerii PNL, in urma scorului dezastruos la alegeri

Deputatul PNL Theodor Paleologu a afirmat duminica seara ca actuala conducere lamentabila a PNL trebuie sa plece dupa dezastrul de la Bucuresti, calificand declaratiile anterioare ale liberalilor Cezar Preda si Alina Gorghiu despre Nicusor Dan drept nerusinate imbecilitati.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, fost candidat al PNL: Romanii au sanctionat - prin absenteism si vot negativ - sistemul politico-economic

Fostul candidat liberal la Primaria Capitalei Marian Munteanu afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca bucurestenii, si nu numai ei, au dat un vot de blam la alegerile locale de duminica.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns la o sectie de votare din Bucuresti: Am votat impotriva imposturii si demagogiei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns, duminica in jurul orei 8. 20, la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti, unde isi exercita dreptul de vot.

Brasov: PNL recunoaste blatul la alegerile locale

Secretarul general al PNL Brasov, Dragos David, a anuntat ca filiala locala le cere brasovenilor sa il voteze pe George Scripcaru, candidat independent, fost PNL, si nu pe candidatul oficial al partidului Adrian Gabor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )