Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alegeri locale 2020. PNL Sector 5 face plangere penala. Acuzatii de frauda electorala intr-o sectie de votare

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. PNL Sector 5 face plangere penala. Acuzatii de frauda electorala intr-o sectie de votare

PNL Sector 5 acuza ca reprezentanti ai PSD si ALDE distribuiau in sectie mai multe buletine de vot pentru primar general si primar de sector catre anumiti votanti, anume alesi de ei. continuă pe Adevărul

Incidente la vot: PNL Sector 5 face plangere penala impotriva PSD si ALDE pentru ca ar fi distribuit mai multe buletine de vot

Reprezentantii organizatiei Partidului National Liberal PNL) Sector 5 anunta, duminica, in ziua votului, ca fac plangere penala impotriva celor de la PSD si ALDE. Potrivit liberalilor, contracandidatii lor.

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%

Rezultate alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%, potrivit exit-poll-ului prezentat de Antena 3. Lia Olguta Vasilescu este urmata de candidatul PNL, Nicolae Giugea, - 29%, potrivit exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,2 %, Gabriela Firea - 39 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 19.30

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a obtinut 47,2 % din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39 % din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anuntate la ora 21. 00 pentru ora 19. Rezultate alegeri locale 2020 Consiliul General Bucuresti: PSD- 33,7%, USR-PLUS - 33,1%, PNL - 17,3 % exit poll CURS-Avangarde.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )