Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2020 Primarul din Deveslu a castigat alegerile la 10 zile dupa ce a murit de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Primarul din Deveslu a castigat alegerile la 10 zile dupa ce a murit de coronavirus

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Deveselu, a castigat alegerile locale, desi acesta a decedat acum 10 zile. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile, desi a decedat cu 10 zile in urma.

ALEGERI LOCALE 2020 Mihai Chirica a castigat alegerile pentru Primaria Iasi

Primarul in functie al Iasiului, liberalul Mihai Chirica, a cistigat detasat un nou mandat in fata candidatului USR PLUS Cosette Chichirau, conform rezultatelor provizorii centralizate de BEC.

Rezultate alegeri locale 2020: Primarul liberal din Botosani Catalin Flutur pierde alegerile la o diferenta de 33 de voturi de candidatul PSD Victorie a PSD si la CJ

Primarul din Botosani, liberalul Catalin Flutur, pierde alegerile in fata candidatului PSD, Cosmin Andrei, la o diferenta de cateva zeci de voturi, conform rezultatelor partiale venite de la Autoritatea Electorala Permanenta. Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, presedintele organizatiei judetene a PSD, senatorul Doina Federovici, a obtinut o victorie categorica.

Rezultate alegeri locale Covasna. Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a castigat al patrulea mandat

Rezultate alegeri locale Covasna. Locuitorii judetului Covasna si-au ales astazi primarii, consilierii locali, presedintele de consiliu judetean si consilierii judeteni pentru urmatorii patru.

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

VIDEO Alegeri locale 2020. Primarul reales al unei comune din Gorj a sarbatorit victoria calare

Ion Dumitru Popescu PSD), primarul reales al comunei Dragutesti, din judetul Gorj, a sarbatorit victoria in alegeri intr-un mod inedit. Acesta s-a urcat pe un cal si a plecat intr-un tur al localitatii, pentru a le multumi localnicilor.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

Alegeri locale 2020. Tineri din Bucuresti explica de ce NU voteaza la aceste alegeri si de ce voteaza

Pentru ca la fiecare alegeri se pune problema prezentei sau absentei tinerilor de la vot, am stat de vorba cu cativa dintre acestia pentru a vedea de ce au mers sa-si aleaga primarii si consilierii, respectiv de ce NU au mers la vot.

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )