Libnet.ro
UNICEF

23:15

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a murit intr-o sectie de votare din Sectorul 3

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a murit intr-o sectie de votare din Sectorul 3

Un barbat a lesinat intr-o sectie de votare din sectorul 3 al Capitalei, dupa ce i s-a facut rau, iar echipajele de prim-ajutor care au ajuns acolo au fost nevoite sa constate decesul acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri parlamentare 2020. Incident intr-o sectie de votare din Deva. Membrii comisiei au fost agresati

Alegeri parlamentare 2020. Membrii comisiei de votare dintr-o sectie aflata in municipiul Deva au fost agresati de un localnic.

Alegeri parlamentare 2020. Cum arataharta interactiva a sectiilor de votare din strainatate

Alegeri parlamentare 2020. Ministerul Afacerilor Externe a lansat joi o harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora precum si un call center dedicat alegatorilor romani din afara tarii pentru alegerile parlamentare din 2020.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Barbat din Bacau, cercetat de politisti pentru ca ar fi votat in Spania si apoi in localitatea de domiciliu

Un barbat in varsta de 51 ani, din localitatea Cotofanesti, este cercetat de politistii bacauani pentru ca ar fi votat de doua ori, o data in Spania si a doua oara in localitatea de domiciliu, a declarat purtatorul de cuvant al IJP Bacau, inspectorul Catalina Paduraru.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Votarea la o sectie din judetul Galati a inceput cu o intarziere de 50 de minute

Procesul de votare la o sectia din localitatea Oancea, judetul Galati, a inceput cu o intarziere de circa 50 de minute. Personalul care trebuia sa se ocupe de dezinfectia sectiei si de masurarea temperaturii votantilor nu a ajuns la timp.

Alegerile parlamentare 2020 - Un barbat a murit intr-o sectie de votare din Sectorul 3

Un barbat a lesinat intr-o sectie de votare din sectorul 3 al Capitalei, dupa ce i s-a facut rau, iar echipajele de prim-ajutor care au ajuns acolo au fost nevoite sa constate decesul acestuia.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a murit in curtea unei sectii de votare din Arges

Un barbat de 80 de ani a murit, duminica, in curtea unei sectii de votare din judetul Arges. El a intrat in stop cardio-respirator si nu a putut fi resuscitat, .

Alegeri parlamentare 2020. Un batran din Arges a murit in curtea sectiei de votare

Alegeri parlamentare 2020. Un barbat din Arges si-a pierdut cunostinta in curtea sectiei de votare si a picat la pamant, apoi a murit.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Proces electoral intrerupt la o sectie de votare din Olt, dupa ce a disparut o stampila

Procesul electoral a fost intrerupt timp de 20 de minute la o sectie de votare din judetul Olt, dupa ce a disparut o stampila, iar politistii fac o ancheta in acest caz.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Vlad Voiculescu reclama ca la o sectie de votare din Bucuresti membrii comisiei nu poarta masca de protectie

Liderul PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, reclama ca ca la o sectie de votare din Bucuresti membrii comisiei nu poarta masca de protectie, desi li s-a atras atentia.

Alegeri parlamentare 2020 in judetul Hunedoara: peste 500 de politisti si jandarmi la sectiile de votare

Alegeri parlamentare 2020 in judetul Hunedoara: peste 500 de politisti si jandarmi vor asigura ordinea la sectiile de votare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )