Libnet.ro
UNICEF

22:01

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina. Partidele prooccidentale castiga alegerile

Antena3 Antena3,
Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina. Partidele prooccidentale castiga alegerile

Update 20. 31 - Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectua. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina. Partidele prooccidentale castiga detasat

Update 21. 15 - Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele.

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina. Birourile de vot s-au deschis, duminica, la ora 08.00

Birourile de vot s-au deschis, duminica, la ora 08. 00 ora Romaniei) in Ucraina pentru alegerile parlamentare anticipate, informeaza Mediafax. Alegerile, care ar urma sa ofere o majoritate larga fortelor.

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina

Birourile de vot s-au deschis, duminica, la ora 08. 00 ora Romaniei) in Ucraina pentru alegerile parlamentare anticipate, informeaza Mediafax. Alegerile, care ar urma sa ofere o majoritate larga fortelor.

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina: Presedintele Poroshenko, in vizita in estul separatist. Scrutinul, boicotat in teritoriile controlate de rebeli

Presedintele ucrainean Petro Poroshenko s-a deplasat duminica dimineata in estul separatist prorus in timp ce tara isi alege un nou Parlament, un scrutin boicotat in teritoriile controlate de rebeli, transmite AFP. Astfel, in jur de 3 milioane de alegatori din zonele controlate de separatisti nu vor putea sa participe la scrutin, din cele 5 milioane de votanti care locuiesc in regiunile Donetsk si Lugansk.

Exit-poll: Partidele prooccidentale castiga alegerile parlamentare din Ucraina

Partidele prooccidentale au obtinut o victorie categorica la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu separatistii prorusi din estul tarii, arata duminica sondajele efectuate.

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina

Birourile de vot s-au deschis duminica in Ucraina, pentru alegerile anticipate care ar urma sa ofere o majoritate larga fortelor prooccidentale. Scrutinul, convocat de presedintele Petro Porosenko, este.

Alegeri parlamentare in Ucraina

Birourile electorale s-au deschis duminica, la ora locala 08:00 06. 00 GMT) in Ucraina pentru alegerile legislative anticipate .

ALEGERI UCRAINA. Exit-Poll: Partidele prooccidentale AU CASTIGAT alegerile legislative

Partidele prooccidentale din Ucraina au castigat alegerile legislative anticipate din aceasta tara, potrivit sondajele de opinie efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP.

ALEGERI UCRAINA. Exit-Poll: Partidele prooccidentale AU CASTIGAT alegerile legislative. Au obtinut 70% din voturi

Blocul presedintelui Petro Porosenko si alte patru miscari prooccidentale, intre care nationalistii, au obtinut impreuna 70 la suta din voturi. Peste trei sferturi din alegatorii care au participat la vot au sustinut cu putere si ireversibil orientarea Ucrainei spre Europa, a afirmat presedintele ucrainean intr-o declaratie pentru natiune difuzata la televiziune, informeaza Mediafax.

Birourile de vot s-au deschis in Ucraina pentru alegerile parlamentare anticipate

Birourile de vot s-au deschis, duminica, la ora 08. 00 ora Romaniei) in Ucraina pentru alegerile anticipate care ar urma sa ofere o majoritate larga fortelor prooccidentale, potrivit presei internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )