Libnet.ro
UNICEF

18:00

ALEGERI UCRAINA. Exit-Poll: Partidele prooccidentale AU CASTIGAT alegerile legislative. Au obtinut 70% din voturi

România Liberă România Liberă,
ALEGERI UCRAINA. Exit-Poll: Partidele prooccidentale AU CASTIGAT alegerile legislative. Au obtinut 70% din voturi

Blocul presedintelui Petro Porosenko si alte patru miscari prooccidentale, intre care nationalistii, au obtinut impreuna 70 la suta din voturi. Peste trei sferturi din alegatorii care au participat la vot au sustinut cu putere si ireversibil orientarea Ucrainei spre Europa, a afirmat presedintele ucrainean intr-o declaratie pentru natiune difuzata la televiziune, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

ALEGERI UCRAINA. Exit-Poll: Partidele prooccidentale AU CASTIGAT alegerile legislative

Partidele prooccidentale din Ucraina au castigat alegerile legislative anticipate din aceasta tara, potrivit sondajele de opinie efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP.

Exit-poll: Partidele prooccidentale castiga alegerile parlamentare din Ucraina

Partidele prooccidentale au obtinut o victorie categorica la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu separatistii prorusi din estul tarii, arata duminica sondajele efectuate.

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina. Partidele prooccidentale castiga alegerile

Update 20. 31 - Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectua.

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina. Partidele prooccidentale castiga detasat

Update 21. 15 - Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele.

Un membru in Consiliul de Administratie al SRTV pune sub semnul intrebarii independenta editoriala a televiziunii publice: Victor Ponta - 'erou' la emisiunea 'Viata satului', cu o saptamana inainte de alegeri / Exit poll-ul de la TVR ar urma sa ajunga la

Andrei Muraru, membru titular al Consiliului de Administratie al SRTV, acuza ca la postul public de televiziune se intampla lucruri ciudate, cu o saptamana inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale, ce ridica suspiciuni cu privire la autonomiei si independentei editoriale a televiziunii publice. Intr-un comunicat de presa transmis duminica, Andrei Muraru prezinta drept exemple desfasurarea unei editii speciale a emisiuni Viata Satului - in care a fost invitat premierul Victor Ponta - pe care o descrie drept o mostra de manipulare, cu intrebari ridicate la fileu si teme aranjate, si faptul ca exit poll-ului pe care TVR ar urma sa il comande pentru a masura optiunile la alegerile prezidentiale din 2 si 16 noiembrie ar urma sa ajunga la o firma de sondare apropiata PSD.

ALEGERI UCRAINA: Porosenko: S-a votat pentru o solutionare pasnica a conflictului din estul tarii

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, a declara la scurt timp dupa publicare exit-poll-urilor ca ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica si politica a conflictului armat din estul tarii.

ALEGERI UCRAINA: Porosenko: Ucraina a votat masiv pentru o apropiere IREVERSIBILA de Europa,

Ucrainenii au votat masiv pentru o apropiere ireversibila a tarii lor de Europa, a declarat duminica seara presedintele Petro Porosenko in timp ce prooccidentalii au obtinut o victorie zdrobitoare la alegerile legislative potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )