Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri prezidentiale 2014: Desi abia se mai pot gandi la ziua de maine, pacientii de la Oncologie au votat pentru viitorul copiilor lor

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014: Desi abia se mai pot gandi la ziua de maine, pacientii de la Oncologie au votat pentru viitorul copiilor lor

Si in al doilea tur de scrutin al Alegerilor Prezidentiale urna de vot mobila a fost la dispozitia pacientilor. La Spitalul de Urgenta din Galati au solicitat sa voteze in aceasta dupa-amiaza 464 de persoane. Cabinele au fost amplasate in salile de mese ale sectiilor spitalicesti, iar pentru cei nedeplasabili, cele patru urne au fost aduse la patul bolnavilor. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Au inceput alegerile in DIASPORA. Anuntul facut de MAE

A ramas mai putin de o ora pana la deschiderea urnelor in tara noastra, insa, in diaspora, romanii au putut vota inca de aseara. Prima sectie de votare care s-a deschis.

Alegeri prezidentiale 2014. Subprefectul apolitic Cristi Misaila, agent electoral pe Facebook pentru Victor Ponta

Numarul 2 din Institutia Prefecturii promoveaza pe pagina sa de Facebook imaginea candidatului PSD la alegerile prezidentiale 2014, desi statutul ii interzice acest lucru.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Andy a votat la Paris dupa 10 ore de asteptare. Era o mare de oameni nemultumiti care incerca sa intre pe teritoriul Romaniei

Andy Toma, un specialist IT din Constanta care traieste de 4 ani la Paris, a reusit sa voteze la alegerile prezidentiale 2014, dupa nu mai putin de 10 ore de stat la coada.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014 Cum voteaza cei mai saraci dintre vasluieni: vor ajutoare sociale mai mari si un presedinte ca Nicolae Ceausescu

In comuna vasluiana Bacesti, una dintre comunitatile sarace ale judetului, aflate in topul asistatilor sociali, alegatorii au iesit de la urne spunand ca au votat pentru un presedinte care sa le ofere o viata mai buna si care sa-i scoata din saracie.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 1.500 de votanti au folosit urnele mobile pana la orele amiezii

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Peste 1. 500 de oameni au votat folosind urna mobila, pana la orele amiezii, in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre ei sunt pacienti ai spitalelor din Deva si Hunedoara si detinuti la Penitenciarul Barcea Mare.

Alegeri prezidentiale 2014 Marian Neacsu, vicepresedintele Camerei Deputatilor: Indiferent de presedintele ales astazi, el nu va fi ca Traian Basescu

Proaspat numit in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, parlamentarul PSD de Ialomita Marian Neacsu a votat la Sectia numarul 27 din Slobozia, aproape de orele pranzului. Acesta a declarat ca votul din turul II al alegerilor prezidentiale 2014 este cel mai important din ultimii 25 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )