Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri Republica Moldova. Deputat socialist: Constatam ca pentru Andrei Nastase dusmanul nu mai este Plahotniuc, dar Dodon

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Deputat socialist: Constatam ca pentru Andrei Nastase dusmanul nu mai este Plahotniuc, dar Dodon

Deputatul PSRM Vlad Batrincea se arata nemultumit de faptul ca liderul PPDA, Andrei Nastase, la intalnirile cu alegatorii ii critica pe socialisti si pe liderul lor, Igor Dodon. in opinia lui, Nastase si-a schimbat mesajul electoral, concentrandu-se mai mult pe Dodon, decat Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Deputat socialist: Constatam ca pentru Andrei Nastase dusmanul nu mai este Plahotniuc, ci Dodon

Deputatul PSRM Vlad Batrincea se arata nemultumit de faptul ca liderul PPDA, Andrei Nastase, la intalnirile cu alegatorii ii critica pe socialisti si pe liderul lor, Igor Dodon. in opinia lui, Nastase si-a schimbat mesajul electoral, concentrandu-se mai mult pe Dodon, decat Plahotniuc.

Alegeri Republica Moldova. Partidele politice pot cheltui pana la 66 de milioane de lei pentru campania electorala

Comisia Electorala Centrala a stabilit marti, 13 septembrie, suma maxima pe care o pot cheltui partidele politice din Republica Moldova pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie 2016.

Alegeri Republica Moldova. Cel mai mare pret la publicitatea electorala va fi la Jurnal TV: 3.500 de euro pentru un minut

Pretul pentru un minut de publicitate electorala in Republica Moldova va varia in acest an de la 25 de euro pana la 3. 500 de euro, potrivit declaratiilor mass-media depuse la Comisia Electorala Centrala.

Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca, despre implicarea lui Plahotniuc in furtul miliardului: Nu sunt eu acuzator

Presedintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, a refuzat sa dea un raspuns clar privind implicarea prim-vicepresedintelui PD, Vlad Plahotniuc, in furtul unui miliard de dolar din sistemul bancar din Republica Moldova.

Alegeri Republica Moldova. Andrei Nastase: Eu am incredere in PAS

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de presedintele al Republicii Moldova, Andrei Nastase, a declarat ca are incredere in formatiunea condusa de Maia Sandu, PAS. Raspunsul lui Nastase vine ca reactie la faptul ca Maia Sandu a sugerat recent ca nu are incredere deplina in Andrei Nastase.

Alegeri Republica Moldova. Andrei Nastase cheama CEC in judecata: Comisia a actionat in cardasie cu Marian Lupu

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, a depus marti, 13 septembrie, o cerere de chemare in judecata a Comisiei Electorale Centrale si a liderului Partidului Democrat, Marian Lupu.

Alegeri Republica Moldova. Promo-LEX: Marian Lupu a fost indirect favorizat de CEC

Seful Misiunii Promo-LEX de Observare a Alegerilor presedintelui Republicii Moldova, Pavel Postica, a declarat joi, 15 septembrie, ca prin acceptarea semnaturilor din partea grupului de initiativa pentru sustinerea lui Marian Lupu la functia de presedinte al tarii in zi de sambata, Comisia Electorala Centrala l-a favorizat indirect pe candidatul PD.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu, tot mai aproape de inregistrarea candidaturii la prezidentiale

Grupul de initiativa pentru sustinerea candidatului Partidului Actiune si Solidaritate pentru functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a reusit sa colecteze nu mai putin de 20. 000 de semnaturi.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Trebuie sa venim cu un candidat comun la prezidentiale

Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sustine ca formatiunea pe care o conduce, alaturi de Partidul Platforma Demnitate si Adevar, trebuie sa desemneze un candidat comun pentru a avea sanse sa acceada in turul doi al alegerilor prezidentiale din 30 octombrie.

Alegeri Republica Moldova. Adrian Candu: Tribuna Parlamentului nu va fi folosita in scopuri electorale

Presedintele Parlamentului, Adrian Candu, da asigurari ca tribuna Parlamentului nu va fi folosita de catre liderii politici in scopuri electorale, iar pentru asta de pe ordinea de zi a Legislativului vor lipsi anumite subiecte politice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )