Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alegeri SUA 2016. Obama a votat anticipat la Chicago

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Obama a votat anticipat la Chicago

Presedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidentiale, in timpul unei vizite in orasul sau natal, Chicago, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Inexactitati si omisiuni formulate in dezbaterea candidatilor la functia de vicepresedinte

Candidatii republican si democrat la vicepresedintia SUA s-au infruntat marti seara in singura lor dezbatere dinainte de alegeri, un eveniment in cursul caruia cei doi politicieni s-au contrazis si intrerupt de nenumarate ori si in care prezentarea incompleta a situatiei a fost cuvantul de ordine, relateaza Associated Press, care trece in revista principalele omisiuni si chiar greseli din declaratii.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump isi anuleaza participarea la un miting electoral, dupa scandalul generat de comentariile vulgare la adresa femeilor

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, criticat pentru comentariile sale vulgare la adresa femeilor, inregistrate in 2005 si publicate vineri, a anuntat ca Mike Pence, candidatul sau la vicepresedintie, il va reprezenta sambata la un eveniment de campanie din Wisconsin, relateaza Associated Press.

Barack Obama a votat anticipat la Chicago

Presedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidentiale, in timpul unei vizite in orasul sau natal, Chicago, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump face un pas inapoi in privinta lui Vladimir Putin

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a respins acuzatiile potrivit carora ar avea numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, acuzatii lansate de democratul Tim Kaine in cadrul dezbaterii potentialilor vicepresedinti ai Statelor Unite.

Barack Obama a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele Barack Obama a votat anticipat, vineri, pentru alegerea succesorului sau, relateaza Reuters. El a votat in orasul sau natal, Chicago, din statul Illinois, pe care l-a reprezentat in Senatul SUA inainte de a castiga primul mandat la Casa Alba. in actuala campanie electorala, el o sustine activ pe Hillary Clinton, candidata la presedintia SUA din partea Partidului Democrat, precizeaza Agerpres.

Deci nu ma pot vedea, nu?. Barack Obama a votat anticipat pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Barack Obama si-a exprimat deja dorinta cu privire la succesorul sau pe scaunul de lider de la Casa Alba. Actualul presedinte al Statelor Unite a votat anticipat sambata, in statul Illinois,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )