Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premiera in SUA: Dezbaterea dintre Donald Trump si Hillary Clinton va fi difuzata in peste 200 de sali de cinema

B1 B1,
Premiera in SUA: Dezbaterea dintre Donald Trump si Hillary Clinton va fi difuzata in peste 200 de sali de cinema

Cea de-a doua dezbatere televizata dintre candidatii in cursa pentru presedintia SUA, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton, urmeaza sa fie difuzata in peste 200 de sali de cinema di. continuă pe B1

Democratul Tim Kaine il ataca dur pe Donald Trump in dezbaterea televizata cu republicanul Mike Pence

Democratul Tim Kaine, cel care ar deveni vicepresedinte al SUA daca Hillary Clinton va ajunge la Casa Alba, l-a atacat dur, intr-o dezbatere televizata, pe candidatul republican la Presedintie, Donald Trump. Kaine a sugerat ca Trump ar fi nebun.

Democratul Tim Kaine il ataca dur pe Donald Trump in dezbaterea televizata cu republicanul Mike Pence

Democratul Tim Kaine a incercat sa reduca dezbaterea televizata de marti intre candidatii la vicepresedintie la Donald Trump, pe care l-a prezentat drept un pericol la adresa securitatii nationale, drept o persoana care denigreaza femeile si minoritatile si care pare sa plateasca putine taxe federale, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump face un pas inapoi in privinta lui Vladimir Putin

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a respins acuzatiile potrivit carora ar avea numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, acuzatii lansate de democratul Tim Kaine in cadrul dezbaterii potentialilor vicepresedinti ai Statelor Unite.

Donald Trump le cere bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana la alegeri ca sa il voteze!

Donald Trump le-a cerut bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana in ziua alegerilor si sa il voteze, intr-un discurs sustinut la Nevada, scrie newsweek. com. Nu.

Documentele care arata cum a evitat Donald Trump plata taxelor, primite in CUTIA POSTALA de o jurnalista

Jurnalista Susanne Craig de la New York Times Metro a reusit sa identifice taxe fiscale ale lui Donald Trump si sa faca publica situatia sa financiara din 1995, cand actualul candidat al republicanilor.

Cine va fi vicepresedintele Americii: Secunzii propusi de Trump si Clinton se vor infrunta intr-o dezbatere

Duelul in direct al secunzilor propusi de cei doi principali candidati la prezidentiale, moderatul Tim Kaine pentru Hillary Clinton si ultra-conservatorul Mike Pence pentru Donald Trump, va fi ocazia pentru a sti de ce au fost alesi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )