Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton nu va fi urmarita penal in privinta scandalului e-mailurilor

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton nu va fi urmarita penal in privinta scandalului e-mailurilor

Procurorul General al Statelor Unite a anuntat, joi dimineata, ca fosta Secretara de Stat si candidata democrata la alegerile prezidentiale din noiembrie, Hillary Clinton, nu va fi trimisa in judecata pentru folosirea unei adrese de e-mail private in timpul mandatului in locul celei oficiale, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se afla pe teren minat in scandalul e-mailurilor

Concluziile dure trase de FBI in urma anchetei privind scandalul e-mailurilor in care a fost implicata Hillary Clinton ar putea fi transformate de republicani in munitia perfecta pentru castigarea cursei prezidentiale.

Alegeri SUA 2016. FBI recomanda ca Hillary Clinton sa nu fie urmarita penal in scandalul e-mailurilor

Biroul Federal de Investigatii si-a incheiat ancheta privind utilizarea de catre Hillary Clinton, in perioada in care a fost secretar de stat, a unui server privat de e-mail, si a transmis dosarul justitiei, recomandand ca democrata care vizeaza sefia Casei Albe sa nu fie urmarita penal, relateaza agentiile de presa.

Ce recomanda FBI in cazul Hillary Clinton, dupa finalizarea anchetei

Biroul Federal de Investigatii FBI) a anuntat marti ca si-a incheiat ancheta privind utilizarea de catre Hillary Clinton, in perioada in care a fost secretar de stat, a unui server privat de email, si a transmis dosarul justitiei, recomandand ca actuala candidata democrata la presedintia SUA sa nu fie urmarita penal, relateaza Reuters, DPA si AFP, citate de Agerpres.

Falsa moarte a hackerului Guccifer. Cum a fost folosit romanul intr-o petarada mediatica legata de Hillary Clinton si FBI

Informatii despre disparitia sau moartea romanului Guccifer au fost vehiculate pe parcursul ultimelor zile in SUA si au fost puse in legatura cu o presupusa lichidare a hackerului pentru a bloca o ancheta FBI in ceea ce o priveste pe Hillary Clinton.

Casa Alba: Presedintele Obama nu va discuta despre ancheta FBI cu Hillary Clinton

Reprezentantii Administratiei Prezidentiale SUA au anuntat marti ca presedintele Barack Obama nu are de gand sa discute cu democrata Hillary Clinton despre ancheta FBI care o vizeaza, in ceea ce priveste serverul privat de mail folosit in timpul mandatului de secretar de stat.

SUA: FBI recomanda sa nu se inceapa urmarirea penala a lui Hillary Clinton in scandalul emailurilor

Biroul Federal de Investigatii FBI) a anuntat marti ca si-a incheiat ancheta privind utilizarea de catre Hillary Clinton, in perioada in care a fost secretar de stat, a unui server privat de.

Wikileaks a publicat mailurile trimise de Hillary Clinton in perioada Razboiului din Irak

WikiLeaks a publicat mai mult de 1. 000 de mailuri extrase de pe serverul privat al lui Hillary Clinton, din perioada in care a fost secretar de stat. Toate sunt legate de Razboiul din Irak. Site-ul a publicat pe Twitter un link catre 1. 258 de mailuri pe care candidata democrata la presedintia Statelor Unite le-a trimis [].

FBI: Hackerul roman Guccifer a mintit, nu avea acces la serverul privat al lui Hillary Clinton

Hackerul roman Guccifer, pe numele sau real Marcel Lazar Lehel, a mintit atunci cand a spus ca avea acces la serverul personal al candidatei democrate la Casa Alba, Hillary Clinton, a declarat James.

Seful FBI: Hackerul roman Guccifer a mintit, nu avea acces la serverul privat al lui Hillary Clinton

Hackerul roman Guccifer, pe numele sau real Marcel Lazar Lehel, a mintit atunci cand a spus ca avea acces la serverul personal al candidatei democrate la Casa Alba, Hillary Clinton, a declarat James Comey, directorul Biroului Federal pentru Investigatii FBI), scrie The Daily beast.

Scandalul e-mailurilor: Hillary Clinton nu va fi pusa sub acuzare. Pozitia sefului FBI

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, nu va fi pusa sub acuzare pentru ca a utilizat servere si o adresa de e-mail private, in perioada in care s-a aflat la conducerea Departamentului de Stat, a anuntat miercuri ministrul Loretta Lynch.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )