Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alegeri SUA 2016. Ziarul oficial al KKK il sustine pe Donald Trump in alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Ziarul oficial al KKK il sustine pe Donald Trump in alegerile prezidentiale

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite din 2016, Donald Trump, a primit sustinerea publicatiei oficiale a organizatiei nationalist-rasiste Ku Klux Klan KKK). Echipa de campanie a afaceristului a denuntat mesajul organizatiei, catalogand publicatia drept respingatoare, relateaza Washington Post. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016.Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale, potrivit unui sistem de inteligenta artificiala numit dupa Mowgli

Donald Trump va deveni presedintele Statelor Unite ale Americii in luna noiembrie, potrivit unui sistem de inteligenta artificiala numit dupa personajul Mowgli din Cartea Junglei, MogIA, care a prezis corect rezultatele alegerilor primare din Statele Unite atat pentru democrati, cat si pentru republicani, precum si cele ale ultimelor trei alegeri prezidentiale americane, informeaza Daily Mail.

Alegeri SUA 2016. Trump a folosit metode dubioase pentru a scapa de plata impozitelor, scrie New York Times

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a folosit in anii 90 metode dubioase pentru a se sustrage de la plata impozitelor, prin omiterea declararii unor venituri de milioane de dolari, scrie cotidianul New York Times.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton, in pozitie de atac

Cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, Hillary Clinton, candidata democratilor la sefia Casei Albe, incearca sa-si consolideze usorul avantaj pe care il are intr-o serie de sondaje prin lansarea unor atacuri dure la adresa rivalului sau republican, Donald Trump. in acest timp, modelul Moodys Analytics de predictie a rezultatelor alegerilor o indica pe democrata drept castigatoarea scrutinului.

Alegeri SUA 2016. FBI nu ar trebui sa permita ca insinuarile sa influenteze opinia publica in preajma alegerilor prezidentiale, spune Obama

Presedintele Barack Obama a declarat miercuri dupa-amiaza ca este important ca investigatiile guvernamentale sa nu permita lansarea unor aluzii si insinuari, care ar putea sa influenteze opinia publica inainte de alegerile prezidentiale.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton a avut subiecte servite la dezbateri

Candidata democratilor la sefia Casei Albe, Hillary Clinton, a primit in avans indicii cu privire la intrebari ce urmau sa-i fie adresate inaintea dezbaterilor primarelor democrate, potrivit unor e-mailuri publicate luni de WikiLeaks, transmite agentia Belga.

Alegeri SUA 2016. Agentii FBI nu au descoperit nicio legatura intre campania lui Trump si Rusia, scrie New York Times

Biroul Federal de Investigatii FBI) a condus in ultimele luni o ancheta pentru a determina modul in care rusii influenteaza campania prezidentiala din Statele Unite.

Alegeri SUA 2016. Cine este fosta stagiara care a ajuns mana dreapta a democratei Hillary Clinton

Eleganta, tanara, frumoasa, alaturi de Hillary Clinton de aproape 20 de ani, Huma Abedin, care si-a inceput cariera in 1996 ca stagiara la Casa Alba, la biroul alocat primei doamne, a incercat mereu sa stea departe de lumina reflectoarelor. Dar nu a reusit mereu.

Alegeri SUA 2016. Dosarul de la FBI, bomba pentru Hillary

Redeschiderea dosarului corespondentei electronice private purtate de Hillary Clinton in perioada in care conducea Departamentul de Stat, considerata o surpriza din octombrie, agita puternic spiritele in tabara democrata.

Alegeri parlamentare 2016: Rezultate judet cu judet. Liste candidati PSD, USR, PNL, ALDE, PMP. Progam electoral

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016, judet cu judet. Liste candidati Senat si Camera Deputatilor PSD, ALDE, PNL, USR, PMP, PRU, UDMR. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care lupta pentru voturi.

Alegeri parlamentare 2016: Rezultate judet cu judet. Liste candidati PSD, USR, PNL, ALDE, PMP. Program electoral

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016, judet cu judet. Liste candidati Senat si Camera Deputatilor PSD, ALDE, PNL, USR, PMP, PRU, UDMR. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care lupta pentru voturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )