Libnet.ro
UNICEF

21:30

Joe Biden, declaratie de ultim moment inainte de finalizarea numararii voturilor in SUA: Este clar, castigam in suficiente state

Antena3 Antena3,
Joe Biden, declaratie de ultim moment inainte de finalizarea numararii voturilor in SUA: Este clar, castigam in suficiente state

Candidatul democrat Joe Biden a anuntat miercuri, la ora 23, ora Romaniei, ca rezultatele il dau castigator in suficiente state pentru a intruni numarul necesar de electori care decide invingatorul in cursa pentru Casa Alba. Am incredere ca vom fi victoriosi, a spus el, adaugand ca nu isi proclama victoria, si ca va face, eventual, acest lucru dupa incheierea numararii voturilor. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2020. BIOGRAFIE: Joe Biden, o viata in politica in voia urnelor

Veteranul politicii americane Joe Biden, care infrunta marti - dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 - verdictul ultim al intregii sale vieti politice, spera ca i-a convins pe americani sa-l considere, la varsta de 77 de ani, un unificator, spre deosebire de un Donald Trump care-i dezbina, relateaza AFP.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

In acest moment toata lumea priveste spre America. La ora la care scriem acest material, America se pregateste sa-si afle noul presedinte. Candidatii, Donald Trump, la un posibil al doilea mandat, si Joe Biden vicepresedintele republican, asteapta inchiderea urnelor. Dar in timp ce se numara voturile, multa lume isi pune o intrebare. Cat de mult .

JOE BIDEN: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a sustinut un scurt discurs din Wilmington Delaware) in care le-a cerut sustinatorilor lui sa aiba rabdare si s-a aratat optimist privind rezultatul, conform news. ro.

Trump cere renumararea voturilor in Wisconsin. Joe Biden a castigat acest stat-cheie

Joe Biden este pe punctul de a castiga Wisconsin dupa ce votul e aproape de final si avansul sau este de aproape 21. 000 de voturi. Echipa de campanie a lui Trump a cerut renumararea voturilor in acest stat.

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul.

Joe Biden ia distanta de Trump in statele-cheie Michigan si Wisconsin. Trump denunta buletine-surpriza

Joe Biden a trecut in frunte in statele-cheie Wisconsin si Michigan, are un avans in Nevada, in timp ce Donald Trump conduce in Pennsylvania, Georgia si Carolina de Nord, in conditiile in care in toate aceste state se numara voturile prin corespondenta care il favorizeaza pe Biden.

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Albe sunt in continuare deschise, in timp ce toate privirile sunt atintite asupra a opt state americane - Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania si Wisconsin - de ale rezultate caror depinde acest nume. Favoritul pariorilor este candidatul democrat Joe Biden.

Mai poate Joe Biden rasturna rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Ce spun analistii americani

Presedintele Donald Trump a castigat miercuri dimineata o serie de state cheie, in lupta pentru un nou mandat la Casa Alba, inclusiv Florida, Ohio si Iowa, in timp ce Joe Biden si-a exprimat increderea ca va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )