Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alegeri SUA 2020 Trump avertizeaza Curtea Suprema sa nu faciliteze o victorie a lui Joe Biden

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA 2020 Trump avertizeaza Curtea Suprema sa nu faciliteze o victorie a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a avertizat Curtea Suprema a SUA ca Joe Biden ar urma sa extinda curtea pentru a numi judecatori liberali daca va castiga presedintia, denuntand perspectiva ca instanta sa faca posibila o asemenea victorie ridicola, transmite The Independent. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Pe cine prefera militarii americani

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden este preferatul personalului militar american activ, dar adversarul sau republican Donald Trump se bucura de un sprijin mai mare in randul veteranilor, arata un sondaj prezentat de Business Insider cu o saptamana inainte de alegerile din Statele Unite.

Alegeri SUA 2020: Tandemul Biden-Harris vrea ca UE sa fie un partener preferential al Washingtonului si promite sfarsitul politicilor anti-migratie promovate de Trump

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, vrea ca UE sa redevina un partener preferential al Washingtonului si sa consolideze alianta lor in cadrul NATO, pe care promite sa o modernizeze pentru a face fata Rusiei si Chinei, a declarat intr-un interviu publicat marti de agentia EFE aspiranta democrata la vicepresedintie, Kamala Harris, care a promis de asemenea ca, daca va ajunge la Casa Alba, va pune capat politicilor lui Trump de restrangere a dreptului de azil si va crea un sistem de migratie just si uman, relateaza Agerpres.

EXCLUSIV Alegeri SUA 2020. Asul din maneca lui Donald Trump, cu ajutorul caruia poate produce surpriza, dezvaluit de politologul Andrei Taranu

Joe Biden este favorit in sondajele din Statele Unite ale Americii. Democratii au avut si in urma cu 4 ani un avantaj semnificativ, iar republicanii spera ca si in 2020 s-ar putea repeta scenariul. Andrei.

VIDEO Alegeri SUA 2020: Joe Biden a votat anticipat in Delaware

Joe Biden, candidatul democrat la Casa Alba, a votat anticipat miercuri in orasul natal Wilmington, Delaware, pentru alegerile prezidentiale in care il are drept contracandidat pe presedintele republican Donald Trump, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Duel-surpriza Trump-Biden in statul conservator Georgia

Vecini si voluntari distribuie apa si gustari unor alegatori care poarta masca si asteapta linistiti la coada, in caldura, la Smyrna, un cartier de periferie cochet din Atlanta unde, in pofida faptului ca alegerile au loc abia la 3 noiembrie, in aer pluteste atmosfera unei mari zile de alegeri, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Filiale ale Partidului Democrat si centre de reflectie, vizate de hackeri rusi

Hackerii rusi acuzati de interferenta in alegerile prezidentiale din Statele Unite din 2016 a vizat mai devreme in acest an conturile de e-mail ale Partidului Democrat din California si Indiana si unele centre de reflectie influente de la Washington si New York.

Cine este Amy Barret, judecatoarea sustinuta de Donald Trump, confirmata la Curtea Suprema din SUA

Magistrata conservatoare Amy Coney Barrett a fost confirmata la Curtea Suprema a Statelor Unite, cu doar opt zile inaintea alegerilor. Aceasta a fost nominalizata de presedintele american, Donald.

Judecatoarea propusa de Trump la Curtea Suprema si-a preluat mandatul

Amy Coney Barrett a depus marti juramantul si a devenit oficial judecatoare a Curtii Supreme, intari.

Alegeri SUA 2020 Sondajele ar putea fi gresite din nou. Dar asta l-ar putea ajuta si pe Biden, nu doar pe Trump

Cu doar cateva zile ramase pana la ziua alegerilor din SUA, presedintele Donald Trump continua sa fie in urma lui Joe Biden atat la nivel national cat si in state cheie, cele doua tabere punandu-si sperantele sau fiind ingrozite ca sondajele ar putea fi gresite iar, scrie NBC News.

Alegeri SUA 2020. Baconschi: Sunt pro-life, dar nu pot fi de acord cu interzicerea legala a avortului pentru ca asta ne intoarce la politicile sinistre ale comunismului

Intr-un interviu pentru Hotnews, Teodor Baconschi, fost ministru de externe si unul dintre cei mai cunoscuti intelectuali conservatori din Romania, explica in ce masura mandatul lui Donald Trump la Casa Alba a influentat curentul conservator de la noi din tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )