Libnet.ro
UNICEF

19:15

ALEGERI SUA: Hillary Clinton are un avans de 12 puncte procentuale in fata rivalului republican

Adevărul Adevărul,
ALEGERI SUA: Hillary Clinton are un avans de 12 puncte procentuale in fata rivalului republican

Democrata Hillary Clinton conduce detasat cursa prezidentiala, cu un avans de 12 puncte procentuale in fata republicanului Donald Trump, potrivit datelor furnizate de un nou sondaj, care demostreaza cum sustinerea pentru miliardarul conservator s-a prabusit in ultimele doua saptamani in randurile unor electorate considerate cheie pentru victoria in alegerile americane, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Hillary Clinton are un avans de 12 puncte procentuale in fata rivalului republican

Democrata Hillary Clinton conduce detasat cursa prezidentiala, cu un avans de 12 puncte procentuale in fata republicanului Donald Trump, potrivit datelor furnizate de un nou sondaj, care demostreaza cum sustinerea pentru miliardarul conservator s-a prabusit in ultimele doua saptamani in randurile unor electorate considerate cheie pentru victoria in alegerile americane, informeaza AFP.

Sondaj SUA: Hillary Clinton ramane in fata lui Trump in cursa prezidentiala pentru Colegiul Electoral

Candidata din partea democratilor, Hillary Clinton isi mentine avansul in cursa pentru presedintia Statelor Unite in fata lui Donald Trump. in decursul acestei saptamani nu s-au .

SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au ironizat reciproc la un dineu (VIDEO)

Hillary Clinton si Donald Trump s-au ironicat reciproc la un dineu caritabil la o zi dupa dezbaterea aprinsa de la Las Vegas. La intrarea in sala unde a avut loc dineul, cei doi nu s-au uitat unul la altul,.

Sediul de campanie al lui Hillary Clinton a fost evacuat in urma descoperirii unei substante suspecte

Autoritatile americane au anuntat evacuarea sediului de campanie al candidatei la presedintia SUA, Hillary Clinton, dupa ce o substanta alba suspecta a fost descoperita intr-un plic deschis in cladirea din Brooklyn, informeaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Ultima dezbatere Hillary Clinton - Donald Trump, asteptata cu mare interes VIDEO

Cea de-a treia dezbatere a prezidentiabililor americani - democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump - are loc la Universitatea din Nevada, Las Vegas, la ora locala 21. 00 ora 4. 00, ora Romaniei). Este de asteptat ca duelul sa fie urmarit de cel putin 50 de milioane de telespectatori.

Alegeri SUA 2016. Dezbaterea finala dintre Donald Trump si Hillary Clinton: Am fost in tari unde fortau femeile sa faca copii, precum in Romania

Cea de-a treia dezbatere a prezidentiabililor americani - democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump - are loc la Universitatea din Nevada, Las Vegas, la ora locala 21. 00 ora 4. 00, ora Romaniei). Este de asteptat ca duelul sa fie urmarit de cel putin 50 de milioane de telespectatori.

ALEGERI SUA: Campania republicana recunoaste prabusirea in sondaje a lui Donald Trump

Managerul campaniei republicane a recunoscut duminica prabusirea in sondaje a prezidentiabilului Donald Trump, prin comparatie cu avansul de 12 puncte procentuale inregistrat de rivala Hillary Clinton cu doar doua saptamana ramase pana la ziua alegerilor, relateaza DPA.

Alegeri SUA 2016. Sediul de campanie al lui Hillary Clinton, evacuat in urma descoperirii unei substante suspecte intr-un plic

Sediul de campanie al candidatei democrate la Casa Alba Hillary Clinton a fost evacuat dupa descoperirea unei substante albe suspecte intr-un plic, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. Declaratii controversate si inexactitati spuse de Hillary Clinton si Donald Trump in dezbaterea electorala

Donald Trump si Hillary Clinton s-au infruntat miercuri intr-o dezbatere extrem de dura, marcata de critici si declaratii controversate si presarata cu numeroase contradictii si inexactitati, relateaza Associated Press, care prezinta o lista a acestora.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat ultima dezbatere cu Trump, arata un sondaj CNN. Scorul final dupa cele trei confruntari, 0-3 pentru candidata democrata VIDEO

Candidata democrata Hillary Clinton a castigat dezbaterea electorala de miercuri impotriva republicanului Donald Trump, ceea ce inseamna a treia sa victorie consecutiva in infruntarile cu omul de afaceri new-yorkez, arata un sondaj CNN/ORC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )