Libnet.ro
UNICEF

19:00

ALEGERI UCRAINA: Porosenko: S-a votat pentru o solutionare pasnica a conflictului din estul tarii

România Liberă România Liberă,
ALEGERI UCRAINA: Porosenko: S-a votat pentru o solutionare pasnica a conflictului din estul tarii

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, a declara la scurt timp dupa publicare exit-poll-urilor ca ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica si politica a conflictului armat din estul tarii. continuă pe România Liberă

Petro Porosenko: Ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica a conflictului din estul tarii

Ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica si politica a conflictului armat cu rebelii prorusi din estul tarii, a declarat presedintele Petro Porosenko dupa incheierea alegerilor legislative de duminica. Majoritatea alegatorilor s-au pronuntat in favoarea fortelor politice care sustin planul de pace . ) si cauta mijloace politice pentru a solutiona conflictul, a afirmat Porosenko intr-o declaratie pentru natiune difuzata la televiziune.

ALEGERI UCRAINA: Porosenko: Ucraina a votat masiv pentru o apropiere IREVERSIBILA de Europa,

Ucrainenii au votat masiv pentru o apropiere ireversibila a tarii lor de Europa, a declarat duminica seara presedintele Petro Porosenko in timp ce prooccidentalii au obtinut o victorie zdrobitoare la alegerile legislative potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP .

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko: Am votat pentru viitor, pentru o dezvoltare europeana

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a votat duminica dupa amiaza la Kiev pentru o Ucraina europeana, la cateva ore dupa ce a efectuat o vizita in regiunea estica Donetk, in plina zona de.

ALEGERI UCRAINA. Exit-Poll: Partidele prooccidentale AU CASTIGAT alegerile legislative. Au obtinut 70% din voturi

Blocul presedintelui Petro Porosenko si alte patru miscari prooccidentale, intre care nationalistii, au obtinut impreuna 70 la suta din voturi. Peste trei sferturi din alegatorii care au participat la vot au sustinut cu putere si ireversibil orientarea Ucrainei spre Europa, a afirmat presedintele ucrainean intr-o declaratie pentru natiune difuzata la televiziune, informeaza Mediafax.

ALEGERI UCRAINA. Exit-Poll: Partidele prooccidentale AU CASTIGAT alegerile legislative

Partidele prooccidentale din Ucraina au castigat alegerile legislative anticipate din aceasta tara, potrivit sondajele de opinie efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )