Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegerile anticipate din Marea Britanie se transforma intr-un referendum privind un Brexit dur sau flexibil

Adevărul Adevărul,
Alegerile anticipate din Marea Britanie se transforma intr-un referendum privind un Brexit dur sau flexibil

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie din 8 iunie a inceput neoficial cu dispute pe subiectul care a dominat viata politica din aceasta tara in ultimul an, iesirea din Uniunea Europeana, mai precis cum sa fie negocierile dure sau flexibile. continuă pe Adevărul

Fiscul se dezlantuie asupra FOTBALULUI din Marea Britanie si Franta: ARESTARI la celebre cluburi profesioniste suspecte de frauda

O vasta operatiune in care sunt implicati 180 de agenti ai fiscului a vizat miercuri fotbalul profesionist din Marea Britanie si Franta, mai multe persoane fiind arestate, a anuntat administratia fiscala.

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Un sondaj de opinie arata o victorie zdrobitoare pentru Theresa May si conservatori

Jumatate dintre britanici sustin partidul Conservator al premierului Theresa May inainte de alegerile anticipate din iunie, potrivit unui sondaj publicat duminica si citat de AFP.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce masuri va lua premierul Sorin Grindeanu

Romania va ramane prietena si aliata cu Marea Britanie, indiferent de locul pe care aceasta tara il va avea in afara sau in interiorul Uniunii Europene, a afirmat marti premierul.

Alegeri anticipate in Marea Britanie: Theresa May si conservatorii ating pragul simbolic de 50% intr-un sondaj

Jumatate dintre britanici sustin partidul Conservator al premierului Theresa May inainte de alegerile anticipate din iunie, potrivit unui sondaj publicat duminica si citat de AFP.

Marea Britanie: Aflat in dificultate, laburistul Jeremy Corbyn promite un cadou eletoral - patru zile de sarbatoare natioanla, daca este ales premier

Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, a promis ca va oferi britanicilor patru zile suplimentare libere daca va fi ales prim ministru la alegerile anticipate din 8 iunie, scrie AFP.

Partidul Laburist ar fi tiparit gresit data alegerilor din Marea Britanie pe mii de fluturasi electorali

Partidul Laburist ar fi fost nevoit sa arunce mii de fluturasi electorali la gunoi, pentru ca data alegerilor tiparita pe ei era gresita - 4 mai in loc de 8 iunie, relateaza portalul Metro. co. uk.

Partidul Laburist a tiparit gresit data alegerilor din Marea Britanie pe mii de fluturasi electorali

Partidul Laburist a fost nevoit sa arunce mii de fluturasi electorali la gunoi, pentru ca data alegerilor tiparita pe ei era gresita - 4 mai in loc de 8 iunie, relateaza portalul Metro. co. uk.

Caz unic in Marea Britanie! Unui copil de 11 ani care suferea de epilepsie i-a fost prescris un tratament cu marijuana

Un copil de 11 ani din Marea Britanie care sufera de epilesie trebuie sa urmeze un tratament care implica marijuana medicinala. Parintii baiatului, pe nume Billy, au facut eforturi uriase pentru ca acesta.

Operatiune ampla a fiscului in fotbalul profesionist din Franta si Marea Britanie, mai multe arestari

O vasta operatiune in care sunt implicati 180 de agenti ai fiscului a vizat miercuri fotbalul profesionist din Marea Britanie si Franta, mai multe persoane fiind arestate, a anuntat administratia fiscala britanica, citata de AFP.

Grindeanu: Romania va ramane aliata cu Marea Britanie, indiferent de pozitia tarii in raport cu UE, pentru ca drepturile romanilor din insula sa fie protejate in continuare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la prima reuniunea a Comitetul interministerial pentru Brexit care are loc la Palatul Victoria, ca Romania va ramane aliata cu Marea Britanie, indiferent daca tara va fi in afara sau in interiorul UE, scrie News. ro. Acesta a subliniat ca masura este necesara pentru ca drepturile romanilor care traiesc, muncesc sau invata in Marea Britanie sa fie protejate in continuare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )