Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alegerile legislative din Grecia, austeritate sau faliment? Specialistii se asteapta la un vot puternic emotional din cauza crizei economice

B1 B1,
Alegerile legislative din Grecia, austeritate sau faliment? Specialistii se asteapta la un vot puternic emotional din cauza crizei economice

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans intreaga Europa. Elenii merg la urne pentru a isi alege cei 300 de deputati. Potrivit specialistilor, cei mai multi oameni vor acorda un vot puternic emotional. continuă pe B1

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans toata Europa: Specialistii se asteapta la un vot puternic emotional din cauza crizei economice

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans intreaga Europa. Elenii merg la urne pentru a isi alege cei 300 de deputati. Potrivit specialistilor, cei mai multi oameni vor acorda un vot puternic emotional.

Stanga radicala a castigat alegerile parlamentare din Grecia

Partidul anti-austeritate Syriza, care reprezinta stanga radicala din Grecia, a obtinut victoria in alegerile anticipate legislative desfasurate astazi, conform rezultatelor anuntate dupa numararea a peste 20% din voturi, transmit agentiile de presa internationale.

Alegeri legislative in Grecia: Partidele mici incearca sa obtina o pozitie cat mai buna in Parlament. Ce formatiuni ar putea intra in legislativul de la Atena

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile legislative din Grecia, in care partidul stangii radicale Syriza este considerat favorit. Potrivit sondajelor, in total, Syriza si Noua Democratie ar strange.

Victor Ponta comenteaza rezultatul alegerilor din Grecia: Lectie pentru noi - conteaza economia, joburi, siguranta pentru viata de zi cu zi (FOTO)

Victor Ponta a comentat, pe Twitter, victoria partidului de extrema stanga Syriza la alegerile parlamentare din Grecia. Grecia-victorie categorica pt Syriza! Morala/lectie pt noi - conteaza economia, joburi,.

Grecia: Partidul Syriza, favorit in alegerile legislative, ameninta ca va renunta la masurile de austeritate cu riscul ca tara sa iasa din zona euro

Partidului eurosceptic Syriza, considerat favorit in cadrul alegerilor legislative anticipate din Grecia care vor avea loc pe 25 ianuarie, a amenintat ca va renunta la masurile de austeritate si la reforme cu.

inainte de alegerile din Grecia, Merkel face un apel la poporul elen: RAMANETI parte din istoria noastra!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca Grecia trebuie sa faca in continuare parte din istoria europeana, in contextul in care alegerile legislative, care vor avea loc duminica in aceasta tara,.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

Euro a coborat la un nou minim al ultimilor 11 ani fata de dolar, inaintea alegerilor din Grecia

Euro a coborat vineri la cel mai jos nivel fata de dolar din ultimii peste 11 ani, pe fondul anuntului BCE privind inceperea programului de achizitii de obligatiuni incepand cu luna martie si al ingrijorarilor legate de alegerile din Grecia, care ar.

Wall Street inchide indecis - masurile BCE si iminentele alegeri din Grecia au cantarit decisiv

Wall Street inchieie sesiunea de vineri fara directie, influentata fiind de masurile de stimulare anuntate joi de Banca Centrala Europeana si iminentele alegeri din Grecia: Dow Jones a pierdut 0,79%, iar Nasdaq 0,16%. Conform rezultatelor finale, indicele vedeta Dow Jones Industrial Average a scazut cu 141,38 puncte pana la 17. 672,60 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a castigat 7,48 puncte pana la 4. 757,88 puncte.

Alegeri legislative in Grecia: care sunt mizele scrutinului pentru Uniunea Europeana

Intreaga Europa va urmari duminica alegerile legislative din Grecia, un moment deosebit de important atat pentru eleni, cat mai ales pentru viitorul Uniunii Europene, in conditiile in care partidul de extrema-stanga Syriza, cu mari sanse de a castiga scrutinul, se pregateste sa renunte la masurile de austeritate impuse guvernului de la Atena.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )