Libnet.ro
UNICEF

07:00

Stanga radicala a castigat alegerile parlamentare din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stanga radicala a castigat alegerile parlamentare din Grecia

Partidul anti-austeritate Syriza, care reprezinta stanga radicala din Grecia, a obtinut victoria in alegerile anticipate legislative desfasurate astazi, conform rezultatelor anuntate dupa numararea a peste 20% din voturi, transmit agentiile de presa internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans toata Europa: Specialistii se asteapta la un vot puternic emotional din cauza crizei economice

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans intreaga Europa. Elenii merg la urne pentru a isi alege cei 300 de deputati. Potrivit specialistilor, cei mai multi oameni vor acorda un vot puternic emotional.

Alegerile legislative din Grecia, austeritate sau faliment? Specialistii se asteapta la un vot puternic emotional din cauza crizei economice

Alegerile legislative din Grecia tin in suspans intreaga Europa. Elenii merg la urne pentru a isi alege cei 300 de deputati. Potrivit specialistilor, cei mai multi oameni vor acorda un vot puternic emotional.

Alegeri parlamentare in Grecia: Partidul de extrema-stanga Syriza pare sa fi obtinut o victorie istorica, cu un avans de 8% fata de Noua Democratie

Rezultatul alegerilor legislative de duminica din Grecia pare a indica o victorie istorica pentru Syriza si reprezinta un mesaj pentru Europa, a declarat purtatorul de cuvant al formatiuni stangii.

Alegeri parlamentare in Grecia: Partidul de extrema-stanga Syriza obtine o victorie istorica, cu un avans de 8% fata de Noua Democratie, potrivit exit-poll-urilor

Rezultatul alegerilor legislative de duminica din Grecia arata o victorie istorica pentru Syriza si reprezinta un mesaj pentru Europa, a declarat purtatorul de cuvant al formatiuni stangii radicale, Panos.

Victor Ponta comenteaza rezultatul alegerilor din Grecia: Lectie pentru noi - conteaza economia, joburi, siguranta pentru viata de zi cu zi (FOTO)

Victor Ponta a comentat, pe Twitter, victoria partidului de extrema stanga Syriza la alegerile parlamentare din Grecia. Grecia-victorie categorica pt Syriza! Morala/lectie pt noi - conteaza economia, joburi,.

Alegeri parlamentare in Grecia: Partidul Syriza, formatiune politica de extrema stanga, pe primul loc in sondaje

Alegeri parlamentare cu emotii in Grecia. Oamenii ies duminica la urne pentru a-si decide viitorul. in sondaje, pe primul loc se afla partidul de extrema stanga, Syriza, al carui lider a promis ca va renunta.

Alegeri parlamentare in Grecia: Partidul stangii radicale, Syriza, pe primul loc, cu 35,5%, urmat de Noua Democratie, cu 27,6% - exit-poll-uri (VIDEO)

In ziua alegerilor parlamentare, cetatenii eleni au de ales intre austeritate si faliment. Exit-poll- urile plaseaza pana la aceasta ora coalitia stangii radicale, Syriza, pe primul loc, cu un scor de 35,5%,.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

Exit-poll Grecia: Partidul Syriza, pe primul loc in scrutinul din Grecia, fiind urmat de Noua Democratie

Formatiunea de extrema-stanga Syriza se claseaza pe primul loc in scrutinul legislativ din Grecia, cu un scor cuprins intre 35,5% si 39,5%, fiind urmata de partidul conservator Noua Democratie, cu o cota intre.

Grecia: Partidul Syriza, favorit in alegerile legislative, ameninta ca va renunta la masurile de austeritate cu riscul ca tara sa iasa din zona euro

Partidului eurosceptic Syriza, considerat favorit in cadrul alegerilor legislative anticipate din Grecia care vor avea loc pe 25 ianuarie, a amenintat ca va renunta la masurile de austeritate si la reforme cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )