Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alerta antiterorista va fi mentinuta la nivel maxim in Bruxelles

Antena3 Antena3,
Alerta antiterorista va fi mentinuta la nivel maxim in Bruxelles

Alerta antiterorista va fi mentinuta la nivel maxim in Bruxelles, insa scolile si metroul vor fi redeschise gradual incepand de miercuri, a anuntat luni seara premierul belgian Charles Michel, relateaza AF. continuă pe Antena3

Belgia ridica la nivel maxim alerta terorista pentru Bruxelles

Belgia a ridicat astazi la nivel maxim nivelul de alerta terorista pentru capitala sa, Bruxelles, a anuntat Centrul national de criza OCAM, referindu-se la o amenintare iminenta, potrivit AFP. Ca urmare a unei noi evaluari, Organizatia de coordonare pentru analiza amenintarii OCAM), care depinde de Ministerul de Interne, a declarat intr-un comunicat ca nivelul de alerta terorista a trecut la nivelul 4, foarte grav, pentru regiunea Bruxellesului. Nivelul 3 ramane valabil pentru restul tarii, a adaugat OCAM, transmite Agerpres.

VIDEO Alerta terorista maxima in regiunea Bruxelles, din cauza unei amenintari precise si iminente. Metroul a fost inchis, populatia este sfatuita sa evite zonele aglomerate

O alerta terorista de nivel maxim a fost declansata sambata in regiunea Bruxelles, unde autoritatile vorbesc despre o amenintare precisa si iminenta, scrie 7sur7. Metroul din Bruxelles a fost inchis, toate concertele, evenimentele publice si meciurile au fost anulate. Autoritatile au facut apel la populatie sa evite locurile aglometare, precum concerte, evenimente, gari, aeroporturi, transport in comun si centre comerciale. Numeroase locuri din Bruxelles sunt inchise. Printre ele centrele comerciale, celebrul Atomium, unul dintre simbolurile orasului si obiectiv turistic important, Parlamentarium, centrul pentru vizitatori al Parlamentului European, centrul sportiv si piscina Etterbeek, precum si cluburi de noapte. Fortele speciale ale Politiei belgiene au arestat 4 persoane care se aflau intr-un vehicul suspect in Piata Grand Sablon din Bruxelles, insa autoritatile nu au oferit mai multe detalii in acest caz. Sistemul de securitate de la sediul Comisiei Europene se afla si el in alerta din cauza amenintarii teroriste. In toate cladirile sunt instituite controale, doar angajatii Comisiei Europene au acces in cladirile Comisiei. Citeste si analiza Politico: Belgia - Un stat esuat.

UPDATE.VIDEO. Bruxelles-ul, nivel maxim de alerta terorista. Metroul, inchis. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in case

Orasul Bruxelles este sub amenintare iminenta, iar Belgia a ridicat, sambata, la nivelul maxim alerta terorista, a anuntat Centrul national de criza OCAM.

Bruxelles-ul, nivel maxim de alerta terorista

Orasul Bruxelles este sub amenintare iminenta, iar Belgia a ridicat, sambata, la nivelul maxim alerta terorista, a anuntat Centrul national de criza OCAM.

Un roman prins la furat a declansat o alerta antiterorista intr-o scoala evreiasca din Franta

Un roman suspectat de furt a declansat o alerta de securitate in Franta, dupa ce a patruns prin efractie intr-o scoala evreiasca, in contextul masurilor speciale de securitate aplicate dupa atentatele de la Paris, unde au fost omorate cel putin 129 de persoane.

Roman acuzat de furt a declansat o alerta antiterorista, intr-o scoala din Franta

Un roman, suspectat de furt, a declansat o alerta de securitate in Franta, dupa ce a patruns prin efractie intr-o scoala evreiasca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )