Libnet.ro
UNICEF

16:31

Alerta in Dambovita. Cinci fete au disparut fara urma! Politistii demareaza cautari de amploare!

Antena3 Antena3,
Alerta in Dambovita. Cinci fete au disparut fara urma! Politistii demareaza cautari de amploare!

Politistii din Dambovita desfasoara activitati de cautare a cinci fete care au plecat voluntar din incinta modulului de tip familial si nu au mai revenit, informeaza, vineri, IPJ Dambovita. continuă pe Antena3

ALERTA in Dambovita! Cinci fete au disparut. Sunt cautate de politisti(FOTO)

Cinci fete sunt cautate de politistii din Dambovita dupa ce au plecat din incinta modulului de tip familial si nu s-a mai intors. Fetele au varste cuprinse intre 13 si 18 ani si nu au mai fost.

Un tanar din Peru a pus politia din Prahova in alerta. Venit in vacanta la Ploiesti, este disparut fara urma de patru zile

Politia din Prahova este in alerta de patru zile din cauza unui tanar peruan, venit in vacanta la Ploiesti, dar care a disparut fara urma de patru zile.

Alexandru Sandu are 22 de ani si a disparut fara urma. Politia a dat alerta. Familia ofera recompensa de 10.000 de euro

Un tanar din comuna Plopsoru, student la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor din Timisoara, este de negasit de patru zile. Vasile Alexandru Sandu are varsta de 22 de ani si nu a mai dat un semn de viata de luni. Acesta a plecat din caminul facultatii doar cu telefonul mobil si nu s-a mai intors. Familia acestuia este disperata si ofera o recompensa de 10. 000 de euro pentru gasirea baiatului.

Pensionara, disparuta fara urma. Politia, alertata de o vecina acum trei zile

Politistii calaraseni sunt in alerta pentru depistarea unei pensionare care a disparut fara urma. Femeia, in varsta de 75 de ani, din municipiul Calarasi, a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )