Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alerta in Franta: 82 de persoane dintre cele care trebuiau sa asigure paza la EURO 2016, teroristi

B1 B1,
Alerta in Franta: 82 de persoane dintre cele care trebuiau sa asigure paza la EURO 2016, teroristi

Autoritatile franceze sunt in alerta maxima in perioda EURO 2016, ultima descoperire a organizatorilor au creat rumoare Hexagon. Potrivit presei franceze, 82 de persoanedintre cele care trebuiau . continuă pe B1

Alerta in Franta: 82 de persoane dintre cele care trebuiau sa asigure paza la EURO 2016, teroristi

Autoritatile franceze sunt in alerta maxima in perioda EURO 2016, ultima descoperire a organizatorilor au creat rumoare Hexagon. Potrivit presei franceze, 82 de persoanedintre cele care trebuiau .

Jumatate dintre romanii care au depozite, credite, actiuni sau obligatiuni nu cunosc bine aceste produse

Mai mult de jumatate dintre romanii care detin depozite bancare, conturi de economii, credite, pensie obligatorie administrata privat, actiuni sau obligatiuni nu cunosc la un nivel ridicat aceste produse, reiese dintr-un sondaj realizat de GfK Romania si prezentat luni de presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Sergiu Oprescu, citat de Agerpres.

A murit o mare cantareata, care a participat cu succes la Eurovision. O tara intreaga o plange

Corry Brokken, una dintre cele mai iubite cantarete din Olanda, a murit. Femeia a fost una dintre primele artiste care a reprezentat Olanda la Eurovision, unde a avut mare succes. in anul 1976 a.

Alba: PNL a castigat 58 dintre cele 78 de primarii din judet - numaratoare paralele

Liberalii din Alba au castigat 58 din cele 78 de unitati administrativ-teritoriale din judet, social-democratii 13, reprezentantii ALDE si UDMR iesind pe primul loc in doua comune, iar cei ai PMP si PER in cate o comuna, carora li se mai adauga un independent, potrivit numaratorii paralele efectuate de catre Partidul National Liberal, informeaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )