Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alerta generala in Turcia. Statul Islamic planuieste atentate in scoli si gradinite

Antena3 Antena3,
Alerta generala in Turcia. Statul Islamic planuieste atentate in scoli si gradinite

Teroristii Statului Islamic pregatesc atentate in scoli si gradinite din Turcia, conform Sky News. Informatia privind atacul iminent, dupa cum a fost catalogat de serviciile de. continuă pe Antena3

Ororile continua. Statul Islamic a crucificat un preot catolic in Vinerea Neagra

Statul Islamic a crucificat un preot catolic, vinerea trecuta, ziua in care crestinii au sarbatorit Buna Vestire. Reverendul Thomas Uzhunnalil din India a fost rapit in Yemen, la inceputul.

Statul Islamic a difuzat doua inregistrari video in care avertizeaza ca atacurile teroriste de la Bruxelles sunt doar inceputul

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) a difuzat vineri doua inregistrari video in care avertizeaza ca atacurile teroriste de la Bruxelles sunt doar inceputul cosmarului in Europa, transmite sambata agentia de presa China Noua.

VIDEO. Statul Islamic revendica atentatele de la Bruxelles. Ce mesaj adreseaza Occidentului

Organizatia Statul Islamic a publicat vineri doua clipuri video de propaganda preluate de mai multe website-uri, in care revendica atentatele de la Bruxelles de marti.

Statul Islamic anunta noi atentate in doua inregistrari video: Care sunt tarile vizate

Gruparea jihadista Stat Islamic a difuzat vineri doua inregistrari video in care avertizeaza ca atacurile teroriste de la Bruxelles sunt doar inceputul cosmarului, transmite.

Atentatele de la Bruxelles. Gruparea terorista Statul Islamic are o unitate speciala pentru Europa si este interesata de activitati nucleare INFOGRAFIE

Gruparea terorista Stat Islamic si-a organizat o ramura externa de actiune pentru Europa. Mai mult, jihadistii ar fi interesati daca pot sa loveasca centralele nucleare de pe continent sau sa puna mana pe tehnologia care sa le permit sa fabric o arma nucleara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )