Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALERTA Gripa porcina a revenit in Romania. Primele doua decese au fost confirmate de Ministerul Sanatatii

Adevărul Adevărul,
ALERTA Gripa porcina a revenit in Romania. Primele doua decese au fost confirmate de Ministerul Sanatatii

O femeie in varsta de 50 de ani din judetul Mures si un barbat in varsta de 45 de ani din judetul Galati sunt primele victime ale virusului gripei porcine. continuă pe Adevărul

ALERTA Gripa a revenit in Romania. Alte doua decese au fost confirmate de Ministerul Sanatatii

O femeie in varsta de 50 de ani din judetul Mures si un barbat in varsta de 45 de ani din judetul Galati sunt victime ale virusului gripei sezoniere. Cele doua decese au fost deja confirmate de oficialii din Ministerul Sanatatii, care sustin insa ca ambele persoane, desi sufereau de patologii grave si se aflau la risc, nu erau vaccinate antigripal.

Atentionare de calatorie a MAE: in Egipt au fost depistate numeroase cazuri de gripa porcina.

MAE informeaza cetatenii romani care au planuri de calatorie in Egipt ca, in ultima perioada, au fost depistate numeroase cazuri de gripa porcina H1N1 soldate cu o serie de decese. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se deplaseaza pe teritoriul Egiptului asupra faptului ca, incepand din luna decembrie 2013 si pana in prezent, au fost depistate numeroase cazuri de gripa porcina H1N1 soldate cu o serie de decese. Cele mai multe cazuri s-au inregistrat la Cairo, .

Moarta de gripa porcina

O femeie de 50 de ani din judetul Mures a murit de gripa porcina. In judetul Mures nu au mai fost inregistrate decese in urma gripei porcine.

Atentionare de calatorie a MAE: Numeroase cazuri de gripa porcina depistate in Egipt

MAE informeaza cetatenii romani care se deplaseaza in Egipt ca, din decembrie 2013 pana in prezent, au fost depistate numeroase cazuri de gripa porcina H1N1 soldate cu o serie de decese si recomanda celor.

Numeroase cazuri de gripa porcina H1N1 in Egipt

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se deplaseaza pe teritoriul Egiptului asupra faptului ca, din decembrie, au fost depistate numeroase cazuri de gripa porcina H1N1 soldate cu o serie de decese, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

JO Soci, sanie: Valentin Cretu, locurile 31 si 28 in primele doua manse

Sportivul Valentin Cretu s-a clasat pe locurile 31 si 28, sambata, in primele doua manse ale probei de sanie simplu masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )