Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alerta hidrologica. Apele Romane despre starea raurilor din judetul Galati: Se vor depasi cotele de inundatie

Adevărul Adevărul,
Alerta hidrologica. Apele Romane despre starea raurilor din judetul Galati: Se vor depasi cotele de inundatie

Directorul general al Administratiei Nationale Apele RomaneANAR), Victor Sandu, a ajuns marti, 4 iunie 2019, in judetul Galati pentru a inspecta starea digurilor de aparare de la principalele cursuri de apa. Autoritatile recomanda populatiei sa evite zona raurilor si albiilor secate, deoarece pe acolo se pot produce oricand viituri foarte mari din cauza frecventelor ruperi de nori. continuă pe Adevărul

Seful Politiei Romane, despre uciderea politistului din Timis: Actiunea a fost organizata defectuos (VIDEO)

Chestorul Ioan Buda, seful Politiei Romane, a criticat, luni, modul in care a fost organizata actiunea in care un politist din Timis a fost ucis in timpul unei misiuni de prindere a unui interlop cautat.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Medicii au facut anuntul

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri seara, dupa ce s-a prezentat cu febra la unitatea spitaliceasca. Ion Iliescu se simte mai bine, dar ramane internat in spital Fostul sef de stat s-a prezentat, vineri [] .

Alerta hidrologica: S-a instituit cod portocaliu de inundatii in 19 judete. Pericol la Oltenita din cauza Argesului

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Alerta este valabila si pentru judetul Calarasi, fiind progrnozate cresteri de debit si nivel pe raul Arges, in zona localitatii Oltenita.

Spitalul Elias, vesti despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evalueaza favorabil, insa fostul presedinte ramane internat pentru continuarea investigatiilor, au anuntat, duminica, reprezentantii Spitalului Elias. Starea de.

Noi detalii despre starea lui Mihai Constantinescu: Medicii sunt rezervati, situatia e grava. Sa ne ajute Dumnezeu

In urma cu trei saptamani, presa din intreaga tara nota ca Mihai Constantinescu a ajuns de urgenta la spital, artistul fiind in coma, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Din pacate pentru.

Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Imagini cu casa in care se banuieste ca s-ar fi ascuns asasinul politistului din Timis. Fortele Speciale au descins in urma cu putin timp la casa respectiva aflata la doar cativa kilometri departare de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )