Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alerta de inundatie in Europa Centrala

Adevărul Adevărul,
Alerta de inundatie in Europa Centrala

Mai multe locuinte din sudul Germaniei, Cehia, Austria si Elvetia au fost evacuate din cauza raurilor, care au inceput sa aiba un nivel ridicat. continuă pe Adevărul

VIDEO Alerta de inundatie in Europa Centrala

Mai multe locuinte din sudul Germaniei, Cehia, Austria si Elvetia au fost evacuate din cauza raurilor, care au inceput sa aiba un nivel ridicat.

Alerta de inundatii in Europa Centrala.

Tarile din Europa Centrala se pregatesc de ce e mai rau, dupa vremea ploiasa de pana acum. Mai multe rauri sunt aproape de-a iesi din matca, consemneaza Agerpres, citand agentia AP. In Cehia, sute de persoane au fost evacuate din localitati situate pe cursul Vltavei, iar la Praga se realizeaza diguri speciale intrucat se estimeaza ca raul va atinge un nivel critic duminica seara. Echipele de salvare au fost nevoite sa foloseasca elicoptere pentru a-i salva pe localnicii din orasul Hostinne .

Coface: Romania, primul loc in Europa Centrala dupa numarul de insolvente

Numarul insolventelor va creste in acest an cu 10%, ritm inregistrat si anul trecut, cand 23. 665 de firme au intrat in incapacitate de plata, Romania raportand astfel cele mai multe astfel de cazuri din Europa Centrala, potrivit unui studiu al Coface.

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj.

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava.

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj, scrie Mediafax. Presedintele PNL Suceava a spus, in discursul prilejuit de Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, ca l-a pus pe ganduri faptul ca nu a fost invitat in prezidiu. Un lucru care m-a pus pe .

Liderulgaleriei echipei Steaua si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor dupa ce a batut mai multe persoane

Seful galeriei echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor dupa ce procurorii au decis retinerea sa sub acuzatia de lovire si violare de domiciliu. Acesta este acuzat ca, miercuri noaptea, impreuna cu doi nepoti, ar fi batut mai multe persoane, victimele fiind salvate din mainile agresorilor de fortele de ordine.

Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, retinut 24 de ore dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

Liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )