Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alerta in Londra. Mai multe victime, dupa ce o masina a intrat in pietoni

Antena3 Antena3,
Alerta in Londra. Mai multe victime, dupa ce o masina a intrat in pietoni

Cel putin cinci persoane au fost ranite dupa ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, sambata dimineata, in orasul Londra, autoritatile britanice suspectand ca incidentul s-a. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Brasov. Sunt mai multe victime

Un accident rutier intre doua autoturisme, soldat cu patru persoane ranite, s-a produs, miercuri, pe DN 1 la iesirea din localitatea Persani spre Brasov, informeaza purtatorul de cuvant al ISU.

Incidente in Piata Victoriei: Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii care voiau sa ii puna catusele unui barbat. Mai multe persoane au fost ridicate (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Mai multe persoane au fost ridicate de catre jandarmii prezenti in Piata Victoriei si dusi la sectia de politie pentru a fi audiati pentru incidentele ce au avut loc. Purtatorul de.

Situatie de CRIZA iN PARANG! Mai multe persoane, SURPRINSE DE AVALANSA! (VIDEO)

Situatie de criza in Masivul Parang! Mai multe persoane au fost surprinse, vineri, de avalansa sub Varful Carja. Salvamontistii anunta ca una dintre persoane este data.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

Mai multe proteste sunt anuntate de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, in Piata Victoriei, dar si in Alba Iulia

Mai multe proteste sunt anuntate pe retelele de socializare, pentru vineri, de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, unde va avea loc parada militara, dar si in Piata Victoriei din Bucuresti, precum si in Alba Iulia. Primul protest este anuntat pentru ora 9. 00, la Arcul de Triumf, sub titlul Ne cerem tara inapoi nextlevel.

Noi audieri in cazul mortii actritei Stela Popescu. Mai multe persoane apropiate actritei au ajuns in fata procurorilor

Noi audieri in cazul mortii actritei Stela Popescu. Mai multe persoane apropiate actritei au ajuns in fata procurorilor in ultimele zile pentru a da detalii despre ultimele clipe din viata.

Cum sa joci la Bursa cu mai multe sanse de castig

Afla ce este bursa de valori si cum sa joci la bursa cu mai multe sanse de castig in 2018.

Ce sentinta a primit consilierul local care si-a pus angajatii sa voteze ilegal in mai multe sectii. A recunoscut faptele, dar a contestat pedeapsa

Magistratii l-au condamnat pe Iosif Takacs, un fost consilier local PNL din Deva, patron al unei companii de mezeluri, dupa ce si-a pus angajatii sa voteze ilegal la Referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei. Takacs a contestat decizia instantei, iar o sentinta finala va fi pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia.

Situatie de CRIZA iN PARANG! Mai multe persoane, SURPRINSE DE AVALANSA! Un barbat a murit (VIDEO)

UPDATE: Barbatul disparut in avalansa din Muntii Parang nu a mai putut fi salvat. Erau echipati corespunzator cu senzori de avalansa. Cei trei care au scapat au incercat sa-l.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ninsorile se extind in mai multe zone

Vineri 1 decembrie) Vremea se va mentine in general inchisa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decat normalul datei in sud-sud-est si apropiate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )