Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alerta in Marea Britanie. Avioane militare ruse, interceptate in apropierea spatiului aerian britanic. Ambasadorul Rusiei la Londra, convocat sa explice manevrele

Antena3 Antena3,
Alerta in Marea Britanie. Avioane militare ruse, interceptate in apropierea spatiului aerian britanic. Ambasadorul Rusiei la Londra, convocat sa explice manevrele

UPDATE - Ambasadorul Rusiei la Londra, Aleksandr Iakovenko, a fost convocat joi la Ministerul britanic de Externe pentru a oferi explicatii despre manevre ale avioanelor militare ruse in apropierea spatiului aerian. continuă pe Antena3

Alerta in Marea Britanie. Avioane militare rusesti, interceptate in apropierea spatiului aerian britanic

Avioane militare rusesti care zburau in apropiea spatiului aerian britanic au provocat probleme aviatiei civile din Marea Britanie, au declarat surse din ministerul britanic de Externe. Aparatele de zbor rusesti au.

Ninsori insotite de fulgere, semnalate in Marea Britanie

Ninsori abundente insotite de fulgere au avut loc joi in Marea Britanie, iar, ca efect, traficul rutier, feroviar si aerian se desfasoara cu dificultate, informeaza Sky News. Se.

Patru barbati suspectati ca ar fi trimis tinere sa se prostitueze in Marea Britanie, dusi la audieri

Patru barbati suspectati ca ar fi pus mai multe tinere sa se prostitueze in Marea Britanie, dupa care le-au luat toti banii, au fost ridicati, marti, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorosm DIICOT), in urma a sapte perchezitii.

Au castigat peste 60.000 de lire sterline, in doar jumatate de an, de pe urma prostituatelor din Marea Britanie. Afacerea le-a fost stricata de politisti

Patru membri ai unei grupari infractionale specializata in proxenetism si trafic de persoane au fost retinuti de politie si procurori DIICOT Buzau, in urma unor descinderi care au avut loc in aceasta dimineata. Infractorii, trei buzoieni si un botosanean, ar fi trimis prostituate in Marea Britanie, de pe urma carora au castigat sume mari de bani.

Ceremonie istorica in Marea Britanie. Prima femeie care devine episcop

Dupa ce un sinod al inaltilor prelati a stabilit schimbarea legilor fundamentale ale Bisericii Anglicane, Marea Britanie are parte de un moment istoric: Libby Lane, 48 de ani, este prima femeie care a fost numita.

Avocat din Marea Britanie: Fostul spion rus Litvinenko, ucis de mafia rusa de stat

Fostul spion rus Alexander Litvinenko a fost ucis pentru ca a incercat sa expuna coruptia din cadrul mafiei de stat girate de Vladimir Putin, potrivit probelor din cadrul anchetei publice din Marea Britania, sustine care reprezinta familia celui otravit cu poloniu in 2006 , informeaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )