Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocat din Marea Britanie: Fostul spion rus Litvinenko, ucis de mafia rusa de stat

Adevărul Adevărul,
Avocat din Marea Britanie: Fostul spion rus Litvinenko, ucis de mafia rusa de stat

Fostul spion rus Alexander Litvinenko a fost ucis pentru ca a incercat sa expuna coruptia din cadrul mafiei de stat girate de Vladimir Putin, potrivit probelor din cadrul anchetei publice din Marea Britania, sustine care reprezinta familia celui otravit cu poloniu in 2006 , informeaza BBC. continuă pe Adevărul

O romanca din Marea Britanie este terorizata de cei care i-au vandalizat mormantul fiicei sale

O romanca din Marea Britanie trece prin clipe greu de imaginat. Niste vandali au furat crucea de la mormantul fiicei sale si i-au infipt-o in curtea casei. Apoi i-au scris cu graffiti pe zidul locuintei:.

Ce s-a intamplat pe aceasta plaja din Marea Britanie. Fenomenul este inexplicabil

Oamenii din Porthleven, Cornwall au fost socati cand au mers intr-o dimineata la plaja. TOT nisipul pe care obisnuiau sa se plimbe sau sa stea la soare a disparut, in urma unei furtuni puternice. in urma au.

Au castigat peste 60.000 de lire sterline, in doar jumatate de an, de pe urma prostituatelor din Marea Britanie. Afacerea le-a fost stricata de politisti

Patru membri ai unei grupari infractionale specializata in proxenetism si trafic de persoane au fost retinuti de politie si procurori DIICOT Buzau, in urma unor descinderi care au avut loc in aceasta dimineata. Infractorii, trei buzoieni si un botosanean, ar fi trimis prostituate in Marea Britanie, de pe urma carora au castigat sume mari de bani.

Patru barbati suspectati ca ar fi trimis tinere sa se prostitueze in Marea Britanie, dusi la audieri

Patru barbati suspectati ca ar fi pus mai multe tinere sa se prostitueze in Marea Britanie, dupa care le-au luat toti banii, au fost ridicati, marti, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorosm DIICOT), in urma a sapte perchezitii.

Ceremonie istorica in Marea Britanie. Prima femeie care devine episcop

Dupa ce un sinod al inaltilor prelati a stabilit schimbarea legilor fundamentale ale Bisericii Anglicane, Marea Britanie are parte de un moment istoric: Libby Lane, 48 de ani, este prima femeie care a fost numita.

Japonia, SUA, Franta si Marea Britanie condamna executarea ostaticului nipon de catre teroristii din Statul Islamic

Japonia, Statele Unite, Franta si Marea Britanie au condamnat cu fermitate executarea unuui ostatic nipon de catre teroristii grupului Stat Islamic, cerand eliberarea imediata a celuilalt ostatic japonez, relateaza AFP .

Romanca terorizata in Marea Britanie: i-au smuls crucea de pe mormantul fiicei sale si au infipt-o invers, in fata casei

Florica Tiru, o romanca de 45 de ani care locuieste de 11 ani in Marea Britanie, traieste de cateva zile un adevarat cosmar. Persoane necunoscute i-au vandalizat mormantul fiicei sale, i-au luat de acolo crucea si au infipt-o in fata casei femeii, cu susul in jos. La sase zile de la primul incident, romanca s-a trezit cu geamul spart de o caramida.

Pe urmele epavelor din Marea Neagra

La Muzeul de Istorie din Constanta sunt expuse obiecte recuperate de pe navele scufundate de-a lungul timpului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )