Libnet.ro
UNICEF

16:01

Alerta la Melbourne. Cel putin o persoana a murit in urma unui atac cu cutitul in plina strada VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alerta la Melbourne. Cel putin o persoana a murit in urma unui atac cu cutitul in plina strada VIDEO

Cel putin o persoana si-a pierdut viata in urma unui atac cu cutitul comis de un barbat in orasul australian Melbourne, relateaza news. com. au. Atacatorul a fost impuscat de politisti si a fost transportat la spital in stare critica. continuă pe Adevărul

UPDATE Alerta la Melbourne. Cel putin o persoana a murit in urma unui atac cu cutitul in plina strada VIDEO

Cel putin o persoana si-a pierdut viata in urma unui atac cu cutitul comis de un barbat in orasul australian Melbourne, relateaza news. com. au. Atacatorul a fost impuscat de politisti si a fost transportat la spital in stare critica.

UPDATE Somalia: Cel putin 22 persoane au murit, dupa ce doua masini capcana au explodat

Cel putin 22 persoane au murit dupa ce doua masini capcana au explodat vineri in apropiere de un hotel, situat aproape de sediul Departamentului de Investigatii Criminale din Mogadishu, a spus politia, relateaza Reuters si AFP.

Incident aviatic! O aeronava a aterizat de urgenta. Cel putin sase persoane ranite

Un avion de pasageri a facut o aterizare fortata in statul Guyana, iar cel putin sase persoane au fost ranite. in avionul Boeing al companiei Fly Jamaica Airways se aflau 126 de persoane. Aeronava.

Fortele de securitate au ucis cel putin 13 detinuti intr-o revolta la o inchisoare

Fortele de securitate tadjice au ucis cel putin 13 detinuti la o inchisoare de inalta securitate in orasul Khujand din nordul tarii, unde a izbucnit o revolta miercuri noapte, au anuntat joi trei surse de se.

Victime multiple in urma unui atac armat in California. Autorul este in libertate

Zeci de persoane ar fi fost impuscate in urma unui atac armat intr-un bar din Thousands Oaks, in California, transmite presa internationala. Atacatorul nu a fost inca prins.

LIVE VIDEO Victime multiple in urma unui atac armat in California. Autorul este in libertate

Zeci de persoane ar fi fost impuscate in urma unui atac armat intr-un bar din Thousands Oaks, in California, transmite presa internationala. Atacatorul nu a fost inca prins.

Trei barbati au ajuns la spital in urma unui accident pe Drumul Judetean 504, Olteni, Teleorman

In urma unui accident rutier petrecut in localitatea Olteni, judetul Teleorman, trei oameni au ajuns la spital. Unul se afla intr-o stare mai grava.

Trei barbati au ajuns la spital in urma unui accident pe Drumul Judetean 504, Olteni, Teleorman. Cauza incidentului

In urma unui accident rutier petrecut in localitatea Olteni, judetul Teleorman, trei oameni dintr-un autovehicul au ajuns la spital.

Panica intr-un liceu din municipiu: sute de elevi au fost evacuati in urma unui incendiu. Doi dascali au primit ingrijiri

Elevii unui colegiu din Hunedoara au fost evacuati, miercuri dimineata, din cladirile unitatii de invatamant, in urma unui incendiu.

O persoana incarcerata si alte doua cu leziuni grave, in urma unui accident rutier pe Valea Oltului

Traficul pe Valea Oltului, DN 7/ E 81, a fost blocat joi la pranz mai bine de o ora, dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit cu un autoturism. O persoana a fost incarcerata, iar alte doua au suferit diverse leziuni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )