Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta in Romania din cauza virusului West Nile: Specialistii au decis ca sangele donat trebuie testat suplimentar

B1 B1,
Alerta in Romania din cauza virusului West Nile: Specialistii au decis ca sangele donat trebuie testat suplimentar

Alerta de proportii in Romania din cauza virusului West Nile. Dupa confirmarea mai multor cazuri in Capitala, specialistii au decis ca sangele donat trebuie testat suplimentar, informeaza B1. continuă pe B1

Sangele din centrele de transfuzii, verificat din cauza virusului West Nile

Specialistii din centrele de transfuzii au luat decizia de a verifica sangele primit de la donatori, dupa ce sase decese produse din cauza virusului West Nile s-au produs pe teritoriul tarii. De asemenea, 22 de cazuri de imbolbavire au fost inregistrate la nivel national.

Centrele de transfuzie, in alerta. Sangele este verificat din cauza virusului West Nile

Sangele din centrele de transfuzii este verificat, dupa ce 22 de persoane au fost confirmate cu virusul West Nile, iar alte sase au decedat.

Alerta medicala in Capitala. 22 de cazuri West Nile

Este alerta medicala in Capitala.

Peste 3 milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters. UPDATE: Peste 3 milioane de oameni nu au electricitate din cauza uraganului.

Ministrul Lucian Sova a trimis corpul de control la Posta Romana si a cerut demisia intregii conduceri 'din cauza managementului defectuos din ultimul an'

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a convocat, luni dimineata, o sedinta de urgenta la Posta Romana si a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, a anuntat luni Ministerul Comunicatiilor. Totodata, Lucian Sova a decis sa trimita Corpul de control al ministrului la Posta Romana, se mai arata in comunicat. Andrei Stanescu a fost numit director general interimar in luna ianurie din acest an, dupa ce Alexandru Petrescu, care conducea compania din iunie 2014, a fost numit ministru al Economiei. Posta obtinut un profit brut de 3,8 milioane de euro in 2016, dupa ce in 2015 a avut pierderi, pe fondul unei amenzi de 7,4 milioane de euro de la Consiliul Concurentei.

Conflict la Posta Romana: Ministrul Lucian Sova a trimis corpul de control si a cerut demisia intregii conduceri 'din cauza managementului defectuos din ultimul an'/Directorul general interimar nu vrea sa demisioneze si sustine ca operatorul postal este

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a convocat, luni dimineata, o sedinta de urgenta la Posta Romana si 'a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an', a anuntat luni Ministerul Comunicatiilor. Totodata, Lucian Sova a decis sa trimita Corpul de control al ministrului la Posta Romana, se mai arata in comunicat. Ministerul nu explica motivele exacte ale acestor masuri, in conditiile in care Andrei Stanescu a fost numit director general interimar in luna ianurie din acest an, dupa ce Alexandru Petrescu, care conducea compania din iunie 2014, a fost numit ministru al Economiei. Mai mult, compania anuntase un profit de peste 3,8 milioane euro in 2016. UPDATE 13:50): Conducerea Postei sustine ca se afla pe profit net de 17,8 milioane lei in primele sase luni din acest an, in crestere cu 12,5% fata de perioada similara a anului trecut, si ca poate asigura plata pensiilor si derularea tuturor contractelor in conditii normale. Andrei Stanescu anunta ca va asigura finalizarea mandatului care i-a fost incredintat si ca vrea sa-si depuna candidatura pentru functia de director general al Postei, pentru care exista demarat un proces de recrutare.

Aproximativ doua milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters.

Inundatii uriase si copaci cazuti la Miami din cauza Uraganului Irma

Uraganul Irma a provocat un adevarat dezastru la Miami, numeroase strazi fiind inundate si pline de copaci cazuti. Cu toate ca ochiul uraganului de categoria 4 se afla la 50 de kilometri sud-est de Key West.

FOTO VIDEO Haos in aeroportul din Ciampino, din cauza inundatiilor masive care au lovit Italia. Mai multe zboruri spre Romania inregistreaza intarzieri de cateva ore

Mai multe curse de pe aeroportul Ciampino din Italia inregistreaza intarzieri de cateva ore din cauza inundatiilor masive car au afectat, duminica, Italia.

Romania, in pericol sa piarda competitia pentru gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului, din cauza referendumului Coalitiei pentru Familie

Angajatii LGBT ai Agentiei Europene a Medicamentului se tem ca drepturile lor nu vor fi recunoscute, daca sediul institutiei va fi mutat intr-o tara din Europa de Est, dupa Brexit, potrivit Politico. eu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )