Libnet.ro
UNICEF

19:15

ALERTA VETERINARA! Au fost semnalate trei cazuri de boala limbii albastre in Dolj

Adevărul Adevărul,
ALERTA VETERINARA! Au fost semnalate trei cazuri de boala limbii albastre in Dolj

In localitatile Grecesti, Secu si Argetoaia au fost diagnosticate cate un caz de boala limbii albastre. Directia Sanitar Veterinara Dolj a stabilit un program de masuri in comunele respective. continuă pe Adevărul

Alerta veterinara: au fost semnalate trei cazuri de boala limbii albastre in Dolj

In localitatile Grecesti, Secu si Argetoaia au fost diagnosticate cate un caz de boala limbii albastre. Directia Sanitar Veterinara Dolj a stabilit un program de masuri in comunele respective.

Alte trei focare de boala limbii albastre, confirmate la Vaslui

Trei focare de boala limbii albastre la animale au fost confirmate, luni, in judetul Vaslui, in doua stane din localitatea Vutcani si in gospodaria unui localnic din comuna Bogdanita, fara a fi inregistrate.

Boala limbii albastre, inregistrata la animale din judetul Buzau, afecteaza exporturile de carne

Iordania a anuntat ca interzice importurile de bovine si ovine din Romania. Motivul il reprezinta raportul Organizatiei Mondiale a Sanatatii Animalelor, potrivit caruia in tara noastra au fost depistate mai multe cazuri de boala limbii albastre.

Boala limbii albastre, confirmata si in doua localitati din Vaslui

Trei focare de boala limbii albastre au fost identificate in judetul Vaslui, informeaza, luni, Agerpres. in urma probelor prelevate de medicii veterinari, s-a confirmat prezenta bolii la animale din comunele Vutcani si Coroiesti.

Doua focare de boala limbii albastre, confirmate in judetul Arges

Doua focare de boala limbii albastre au fost confirmate in doua localitati din judetul Arges, animalele bolnave, in numar de cinci, fiind izolate sub tratament, informeaza Mediafax. Unul dintre focare a fost.

Patru noi focare de boala limbii albastre au fost confirmate in Prahova

Patru noi focare de boala limbii albastre au fost confirmate in gospodarii din Prahova, numarul total al focarelor confirmate in acest judet ajungand astfel la sase, informeaza Mediafax. Directorul.

Cinci noi focare de boala limbii albastre, confirmate la Vaslui si Arges

Update 19. 34 - Doua focare de boala limbii albastre au fost confirmate in doua localitati din judetul Arges, animalele bolnave, in numar de cinci, fiind izolate si aflandu-se sub tratament, iar zonele de.

Boala limbii albastre, in alte patru localitati din Buzau

Boala limbii albastre a fost identificata in alte patru localitati din judetul Buzau, relateaza Agerpres.

Patru noi focare de boala limbii albastre, confirmate in Prahova

Patru noi focare de boala limbii albastre au fost confirmate in gospodarii din Prahova, relateaza Mediafax. Astfel, numarul focarelor confirmate in judet a ajuns la sase.

Masuri. Ce trebuie sa stie proprietarii de animale despre boala limbii albastre

Toate localitatile din judetul Calarasi se afla sub lupa medicilor veterinari, dupa ce in mai multe zone din tara boala limbii albastre face ravagii printre animale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )