Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alesii locali vor putea depune juramantul online

România Liberă România Liberă,
Alesii locali vor putea depune juramantul online

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat luni seara ca alesii locali vor putea depune juramantul onl. continuă pe România Liberă

Hotararea CNSU: Cum vor depune juramantul alesii locali care se afla in carantina sau izolare

Alesii locali care au obtinut un mandat in urma scrutinului din 27 septembrie ar putea depune juramantul online in cazul in care se afla in izolare sau carantina in contextul pandemiei de coronavirus.

CNSU propune ca alesii care au obtinut mandate la scrutinul din 27 septembrie sa depuna juramantul online daca sunt in carantina sau izolare

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) propune ca persoanele care au fost alese in functii publice in urma scrutinului din 27 septembrie sa poata depune juramantul si online, daca se afla in izolare sau carantina.

Legea care interzice vanzarea participatiilor statului timp de 2 ani a fost modificata de Guvern Vor putea fi vandute active

Guvernul a modificat joi controversata lege care interzice instrainarea de participatii ale statului timp de 2 ani. Potrivit actului normativ aprobat de Guvern, a fost inlocuita sintagma participatii cu sintagma actiuni. in acest fel, ramane valabila interzicerea vanzarii de actiuni, insa ofera posibilitatea valorificarii activelor. Adica, nu vor putea fi vandute actiuni de la o companie de stat, insa vor putea fi instrainate bunuri.

Chisinaul confirma ca locuitorii din Transnistria vor putea vota la prezidentiale

Autoritatile de la Chisinau confirma ca cetatenii moldoveni din regiunea transnistreana vor putea participa la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. Biroul Politici de Reintegrare precizeaza ca in 22 de localitati din Zona de Securitate, precum si in municipiile Chisinau si Balti, vor fi deschise 42 de sectii de votare pentru votantii transnistreni care detin acte de identitate ale Republicii Moldova si au drept de vot, transmite IPN.

Revolutie. CFR renunta la chitantier si pix. Biletele vor putea fi cumparate in tren

CFR Calatori va investi aproape 10 milioane de lei pentru achizitionarea unor terminale mobile pentru taxare, dotate cu imprimante, cu ajutorul carora vor putea fi vandute bilete in tren, a declarat, pentru Agerpres, directorul general al companiei, Dan Costescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )