Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alex Bodi a ajuns in fata judecatorilor. Ce s-a intamplat azi cu fostul sot al Biancai Dragusanu

Playtech Playtech,
Alex Bodi a ajuns in fata judecatorilor. Ce s-a intamplat azi cu fostul sot al Biancai Dragusanu

Alex Bodi nu respira, inca, usurat. Fostul sot al Biancai Dragusanu trece prin multe emotii in aceste zile. Se va intoarce sau nu in spatele gratiilor? Ce s-a intamplat cu iubitul Dariei Radionova, dupa ce a ajuns in fata judecatorilor. Ce s-a intamplat azi cu fostul sot al Biancai Dragusanu De cand s-a insurat cu . continuă pe Playtech

Daria Radionova a inlocuit-o total pe Bianca Dragusanu. Gestul care l-a uimit si pe Alex Bodi

Lucurile par sa fie din ce in ce mai serioase intre Daria Radionova si Alex Bodi, iar asta se poate observa si din comportamentul femeii fata de Selena, fiica afaceristului. Cei doi au in plan sa se casatoreasca, conform spuselor lui Alex Bodi. Daria Radionova si fiica lui Alex Bodi se inteleg de minune Se .

Scandal monstru intre Alex Bodi si Daria Radionova: A plans doua zile

Se pare ca exista un triunghi amoros intre Alex Bodi, Daria Radionova si Bianca Dragusanu. Cel putin asa spun gurile rele, cu toate ca Bianca este pe cale sa sa casatoreasca cu Gabi Badalau. Recentele informatii au scos la iveala si un scandal intre afaceristul din Medias si frumoasa rusoaica, Daria Radionova. Scandal in paradisul .

UPDATE Netanyahu, din nou in fata judecatorilor in procesul in care este acuzat de coruptie Zeci de oameni au demonstrat in fata tribunalului: Bibi, pleaca

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu s-a prezentat luni din nou in fata tribunalului districtual de la Ierusalim pentru a raspunde acuzatiilor de coruptie, inaintea unor alegeri parlamentare cruciale pentru supravietuirea sa politica, transmit dpa si AFP. Netanyahu este acuzat de mita, frauda si abuz de incredere in trei dosare distincte.

Netanyahu se prezinta din nou in fata judecatorilor in procesul in care este acuzat

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu urmeaza sa compara luni din nou in fata tribunalului districtual de la Ierusalim pentru a raspunde acuzatiilor de coruptie, inaintea unor alegeri parlamentare cruciale pentru supravietuirea sa politica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )