Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Playtech Playtech,
Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in . continuă pe Playtech

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

Alex Dima, mesaj pentru cei care nu cred in COVID-19: O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta la marginea civilizatiei

Jurnalistul PRO TV Alex Dima sare in apararea Andreei Esca, dupa ce stirista a confirmat ca s-a imbolnavit de COVID-19, si le-a transmis un mesaj celor care o acuza ca a fost platita sa spuna ca exista virusul.

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Alex Dima de la Pro TV a rabufnit: cum a raspuns acuzatiilor ca au fost platiti sa spuna ca exista COVID-19

Alex Dima, reporter la emisiunea Romania, te iubesc, de la Pro TV, a avut una dintre cele mai acide postari de pe Facebook ale unei persoane publice la adresa negationistilor pandemiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )