Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alex Dima de la Pro TV a rabufnit: cum a raspuns acuzatiilor ca au fost platiti sa spuna ca exista COVID-19

B1 B1,
Alex Dima de la Pro TV a rabufnit: cum a raspuns acuzatiilor ca au fost platiti sa spuna ca exista COVID-19

Alex Dima, reporter la emisiunea Romania, te iubesc, de la Pro TV, a avut una dintre cele mai acide postari de pe Facebook ale unei persoane publice la adresa negationistilor pandemiei. continuă pe B1

Alex Dima, mesaj pentru cei care nu cred in COVID-19: O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta la marginea civilizatiei

Jurnalistul PRO TV Alex Dima sare in apararea Andreei Esca, dupa ce stirista a confirmat ca s-a imbolnavit de COVID-19, si le-a transmis un mesaj celor care o acuza ca a fost platita sa spuna ca exista virusul.

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in .

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )